1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!

RÓLUNK

LIMBACHER TIVADAR ÉS SZABADKAI ATTILA

A Ma este Színházat 2011-ben alapítottuk, kultúrmisszióként és hobbiprojektként. Célunk akkor az volt, hogy nézőkkel töltsük meg a gyakran foghíjas nézőtereket, és ezzel együtt egy új, eddig színházba nem járó közönségnek mutassuk meg, hogy milyen szuper dolog a színház! Azóta az összes jelentős budapesti színház csatlakozott hozzánk, és összesen több mint háromszázötvenezer amúgy üresen maradó széket hasznosítottunk sikerrel, a közönség legnagyobb örömére!

Sokan kérdezitek, honnan az ötlet? A Ma este Színház! egy laza baráti beszélgetés során született. Ráeszméltünk, hogy bár szeretünk színházba járni, soha sem vettünk még színházjegyet. Úgy rendesen, pénztárban. Ha mentünk is színházba, csak barátoktól, szülőktől kapott jeggyel tettük.

A színházjegyet hagyományosan ugye jó pár hétre, hónapra előre szokás venni: ez volt az egyik fő ok, ami visszatartott. Mi mindig aznap döntöttük el, last minute, hogy színházba mennénk, így viszont őrült macerás volt az összes színház kínálatát átnézni, hol mit játszanak, van-e rá hely, hogy lehet megvenni… Ezzel szemben moziba menni egyszerű: elég eldönteni, a pénztárhoz sétálni, és fizetni. A Ma este Színházzal ezt a spontán, fiatalos színházba járást hoztuk létre - melyet azóta már oly sokan szerettek!

Ha bővebben érdekel a Ma este Színház-sztori, nézd meg, mit írt rólunk a sajtó, vagy akár, hogy mit küldtek nekünk rajongóink!

Szuper színházat! :)