1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!

HOGYAN MŰKÖDIK?

MI AZ A MA ESTE SZÍNHÁZ?

Szeretnél féláron színházba járni? Összegyűjtjük neked az aznapi szabad színházjegyeket, hogy last minute, féláron vehesd meg őket! Online, bankkártyával tudsz fizetni, a jegyeidet pedig emailben küldjük el neked.

Bővebben...

Túl sok az üres hely a színházakban.
Sokan mennének színházba, de nem szeretnek előre tervezni.
Sokakat pedig egyszerűen a mozijegyhez képest két-háromszoros jegyár tartott távol a színháztól – eddig!
A Ma este Színházzal könnyebben és többet járhatsz színházba! Nálunk rögtön látod, milyen előadások érhetők el a mai napon, és pár kattintással meg is veheted a jegyet elektronikusan, be sem kell menned érte. Este te féláron élvezheted az előadást, a színházak pedig a teltháznak örülnek!

HOGYAN TUDOK JEGYET VENNI?

A kezdőoldalon kattints a neked tetsző előadásra, majd válaszd ki a nézőtéren, melyik székre szeretnél jegyet! Add meg az email címed, ide küldjük majd a jegyeid PDF-ben, a fizetés pedig online történik, bankkártyával.

Bővebben...

Fontos tudnod, hogy a kedvezményünk csak az itt, a weboldalunkon vásárolt jegyekre érvényes! Sem a színházak pénztáraiban, sem más jegyirodákban nem tudsz ilyen kedvezménnyel jegyet vásárolni, épp ezért készpénzt sem tudunk elfogadni. De miért is szeretnél utolsó nap jegyért rohangálni, ha könnyen elintézheted online?

MILYEN ELŐADÁSOKRA TUDOK LAST MINUTE JEGYET VENNI NÁLATOK?

A legtöbb magyarországi színház partnerünk, ezért naponta 35-40 last minute előadásból választhatsz!

Bővebben...

Mindig aznap derül ki, milyen előadások kerülnek fel hozzánk, és leginkább attól függ, melyikre mennyi jegy maradt meg. Találsz nálunk klasszikus színházi darabokat, vígjátékokat, stand-up showt, koncerteket, és gyermekelőadásokat is, megéri minden nap visszanézni, és persze feliratkozni a hírlevelünkre!

CSAK BANKKÁRTYÁVAL LEHET FIZETNI?

Igen - az online bankkártyás fizetés egyszerű, biztonságos és gyors. Pont olyan, mintha a boltban vásárolnál vele! Próbáld ki velünk, megéri!

MÉG SOHA NEM VÁSÁROLTAM ONLINE. HOGY MEGY EZ?

Ha vásároltál már üzletben bankkártyával, vagy vettél fel pénzt, akkor az online fizetés sem fog gondot okozni! Az egész folyamat érthető, gyors, és segítséget is találsz útközben!

Bővebben...

A lényeg: miután kiválasztottad a jegyeidet és a rendszer átirányított a bank weboldalára, vedd elő a bankkártyád. Négy dolgot kell beírnod a mezőkbe a kártyádról: a nevet, a 16 jegyű bankkártya-számot, a kártyád lejárati idejét és a kártya hátoldalán lévő, az aláírásod alatt található háromjegyű CCV kódot. Ha ezzel megvagy, kattints az elküldésre és kész is vagy! Sikeresen megvetted a félárú jegyeidet, gratulálunk!

HOL TUDOK SEGÍTSÉGET KÉRNI, HA ELAKADTAM?

Ha jegyvásárlással akadt technikai gondod, hívd bátran az Interticket Ügyfélszolgálatot segítségért! Ha a Ma este Színházzal kapcsolatban van kérdésed, írj nekünk, válaszolunk! Az elérhetőségeket itt találod.

MENNYIRE BIZTONSÁGOS AZ ONLINE FIZETÉS?

Teljesen! Hozzánk nem is kerülnek a bankkártya-adataid, az egész fizetés a bank biztonságos oldalán történik, hisz ott kell beírnod az adataidat. Tehát, a bankon kívül senki nem fogja megismerni a bankkártya-adataidat.

Bővebben...

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt öt évben több, mint félmillió jegyet értékesítettünk, és egyetlen panaszunk sem volt az online fizetéssel kapcsolatban!

KI KELL KINYOMTATNOM A JEGYEKET?

A legtöbb színház már elfogadja mobilon bemutatva a jegyedet, ha mégse ez a helyzet, azt az előadás oldal "Jegynyomtatásról" részénél fogjuk jelezni. Figyelj erre, mert bár ritka, de még előfordulnak olyan helyszínek, ahol nem engednek be az előadásra kinyomtatott jegy nélkül - így mindenképp tájékozódj erről még időben!

Bővebben...

Az emailben kapott jegyek formátuma PDF, mely fájlokat pl. az ingyenes Adobe Reader programmal tudod megnyitni.

MIT KELL TUDNOM MÉG A JEGYEK KINYOMTATÁSÁRÓL?

Két típusú elektronikus jegyet vehetsz nálunk, az egyik az "E-Ticket" a másik pedig az "Elektronikus utalvány". A kettő között az a különbség, hogy az E-Ticket esetében magát a jegyet küldjük ki neked emailben, ezzel elég odamenni a jegyszedőhöz, átadni, s már mehetsz is a nézőtérre! Az Elektronikus utalványt viszont előbb be kell mutatnod a pénztárban, ez alapján fogod megkapni a jegyeidet.

Helyszíne válogatja, melyik milyen típusú elektronikus jegyet használ, így a vásárlási folyamatban ez nem módosítható!

Bővebben...

Kérlek, minden megvásárolt jegyhez egyenként, külön lapra nyomtasd ki az elküldött PDF dokumentumot! A nyomtatásnál sima A/4-es, fehér, irodai papírt használj! A nyomtatást akár tintasugaras, akár lézernyomtató segítségével is elkészítheted. Fontos azonban, hogy a nyomtatáshoz ne használd a nyomtató gazdaságos üzemmódját, mert ez a vonalkód torz megjelenítését eredményezheti.

A vonalkódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrzik. Semmilyen körülmények között ne engedd, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen az E-Ticketről. Mivel a vonalkód-olvasó rendszer nem lát különbséget másolt és eredeti vonalkód között, ezért mindig az első lehúzott E-Ticketet fogadják el eredeti jegynek.

MIÉRT VAN KEZELÉSI KÖLTSÉG?

A hagyományos jegyirodák jutalékot kérnek a partnereiktől, így fedezik a működési költségeiket. Mi a jegyár teljes egészét továbbadjuk a partnereinknek, költségeink viszont nekünk is vannak. Az online adatbázis elérése, a száznál is több partnerrel szerződés és kapcsolattartás, a háttérrendszer fejlesztése és folyamatos karbantartása mind pénzbe kerülnek - ezeket fedezi a kezelési költség.

Bővebben...

A kezelési költség alkalmazása a legelterjedtebb konstrukció itthon és külföldön is. Így, ha elsőre szokatlannak tűnik ez neked, inkább gondolj arra, hogy még így is sokkal kedvezőbb áron veheted meg a jegyeket, mint Ma este Színház! nélkül.

TUDOK MOBILLAL IS JEGYET VENNI?

Bizony, az oldalunk nagyszerűen és reszponzívan működik Androidos és Apple telefonokról és tabletekről is!

TUDOK-E FIZETNI SZÉCHÉNYI PIHENŐ (SZÉP) KÁRTYÁVAL?

Sajnos nem, és nem is rajtunk múlik! A vonatkozó jogszabály nem teszi lehetővé a SZÉP kártya elfogadását a mi esetünkben.

Bővebben...

A Magyar Közlönyben megjelent 55/2011. (IV. 12.) kormányhatározat 5./§10/ (1) szerint kizárólag a szolgáltatói tevékenységek körébe tartozó célokra lehet a SZÉP-kártyával a juttatást költeni. Mi közvetítőnek minősülünk, ezért sajnos nálunk nem használhatod fel ezt a juttatást.

VEHETEK MÁSNAK IS JEGYET AZ ÉN BANKKÁRTYÁMMAL?

Persze! Vedd meg a jegyet a megszokott módon, és egyszerűen küldd tovább az emailt, amiben a jegyek vannak. Az ajándékozott elég, ha kinyomtatja a jegyeket, és már mehet is az előadásra!

Bővebben...

Személyazonosítás a jegypénztárban nem történik, az mehet be az előadásra vagy veheti át a jegyeket, akinél a kinyomtatott azonosító vonalkód van! Szuper ötlet meglepni a szüleid last minute jeggyel, ha ők még idegenkednek az online vásárlástól!

MENNYI IDŐVEL AZ ELŐADÁS KEZDETE ELŐTT KELL A HELYSZÍNRE ÉRNEM?

E-Tickettel elég akár tíz perccel az előadás előtt érkezned, hiszen a jegyed teljes értékű jegy, mellyel bemehetsz az előadásra. Ha Elektronikus utalványt nyomtattál, a jegypénztárban tudod azt beváltani a jegyre – ilyenkor célszerű egy fél órával a kezdés előtt érkezned.

Bővebben...

Elektronikus utalvánnyal a jegyeid egészen az előadás kezdetéig átvehetők, hisz az előadóhelyek jegypénztárai az előadás kezdetéig nyitva tartanak, de ha netán sor van, jobb, ha előbb érkezel.

MI AZ AZ INTERTICKET?

Az Interticket egy hazai jegyrendszer, melyet a legtöbb partnerünk sok-sok éve használ, ezért mi is az ő rendszerükhöz kapcsolódunk. A jegyvásárlás néhány része technikailag az ő szerverükön zajlik, ám ez neked semmilyen nehézséget sem fog jelenteni. Alapvetően az ügyfélszolgálat szolgáltatást is az Interticket nyújtja.

LEHET JEGYET FOGLALNI?

Nem lehet foglalni, csak vásárolni. Last minute értékesítésnél fontos, hogy mindig friss legyen az aktuálisan elérhető jegyek listája, és hogy tényleg csak azokat a jegyeket lásd eladottnak, amiket már valóban ki is fizettek - ami a jegyek foglalásakor nem biztosítható.

MELY VÁROSOKBAN ÉRHETŐ EL A SZUPER LAST MINUTE SZÍNHÁZJEGY?

Egyelőre a legtöbb partnerünk budapesti, de már számos vidéki partner előadásai szerepelnek nálunk, és a lista hétről-hétre bővül, tervünk a teljes országos lefedettség! Partnereinket itt nézheted meg.

TUDOK-E JEGYET VISSZAVÁLTANI VAGY CSERÉLNI?

Nem. A vásárlásod nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza, és csere sem lehetséges. Épp ezért, kérlek, nézd meg alaposan, hogy ténylegesen az általad kívánt jegyeket vásárlod-e meg (kezdési idő, előadás, ülőhelyek), mert az esetleges tévesztést sajnos nem tudjuk korrigálni!

SZABADTÉRI ELŐADÁS ESETÉN MI TÖRTÉNIK, HA AZ ELŐADÁS NAPJÁN ESIK AZ ESŐ?

Ha rossz az idő, az előadás kezdésével általában egy órát várnak. Ha továbbra sem javul az idő, az előadást az esőnapon tartják meg. A jegyek csak akkor válthatók vissza, vagy cserélhetőek el, ha az esőnapon sem tudják megtartani az előadást! Ha az előadást az esőnapon megtartják, nincs lehetőség jegyvisszaváltásra.

HOGYAN KÉRHETEK SZÁMLÁT A JEGYVÁSÁRLÁSRÓL?

Minden vásárlásról kapsz elektronikus számlát, a visszaigazoló oldalon és az emailben küldjük meg az elérhetőségét. Ha a vásárlási névtől eltérő számlázási adatokat szeretnél, az "Add meg az adataid" oldal bal alján kattints a "Más névre kérem számlát"-ra, és add meg a kívánt számlázási adatokat. Ha elmulasztottad ezt a lépést, vagy hibás adatokat adtál meg, a legegyszerűbb, ha a jegyeidet tartalmazó emailt továbbküldöd az címre, és megírod, hogy mit szeretnél módosítani a számlán. Ez viszont mindenkinek a nehezebb út, így figyelj nagyon a helyes adatok megadására!

HÁT EZ SZUPER, MIÉRT NEM NEKEM JUTOTT AZ ESZEMBE?! NEKTEK HOGYAN JÖTT AZ ÖTLET?

A Ma este Színház! kezdeteiről és rólunk többet olvashatsz a Rólunk és a Blog fül alatt. A lényeg dióhéjban: azon gondolkodtunk, hogy bár szeretjük a színházat, miért csak akkor megyünk el egy előadásra, ha az anyukánktól kapunk jegyet karácsonyra? Miért nem veszünk jegyet magunktól?

REGISZTRÁCIÓ

Miért érdemes regisztrálnod?

Ha regisztrálsz és belépsz, sokkal egyszerűbben és gyorsabban tudsz jegyet venni! Így nem kell minden vásárlásnál újra és újra megadnod az adataidat, ezt a részt egyszerűen átugorhatod!

Hogyan tudok regisztrálni?

Az oldal jobb felső sarkában található „Belépés” gombra kattintva! Az email címed és jelszavad megadása után küldünk neked egy aktiváló emailt, amire kattintva már kész is a regisztrációd.

Bővebben...

Még egyszerűbb, ha a Facebookon keresztül lépsz be! Ehhez kattints a kék „Belépés Facebook fiókkal” gombra, és már meg is vagy. Emailben kapsz tőlünk egy tartalék jelszót, ha valamikor a jövőben mégis Facebook nélkül szeretnél belépni az oldalra.

Hogyan tudom megváltoztatni az adataimat?

A jobb felső sarokban lévő Profil > Profil beállítások menüpontban bármikor megváltoztathatod az adataidat, az email címedet vagy a jelszavadat.

Ki fogja látni a személyes adataimat?

Senki! Az adatokat azért kell megadnod, hogy a jegyrendszer automatikusan kiállíthassa részedre a jegyekről készült számlát.

Mi a teendő, ha más névvel szeretnék vásárolni?

Ha be vagy lépve, a vásárláskor automatikusan kitöltjük a szükséges adataidat. Ezeket azonban nyugodtan átírhatod, és a változás nem fogja érinteni a profilodat!

Elfelejtettem a jelszavamat! Mit csináljak?

Csak semmi pánik! A Belépésnél találsz egy „Elfelejtett jelszó” gombot, erre kattintva add meg az email címed, mi pedig küldünk neked egy linket, amire kattintva meg tudsz adni egy új jelszót.AJÁNDÉKUTALVÁNY

HOGYAN VÁSÁROLHATOK AJÁNDÉKUTALVÁNYT?

A Ma este Színház! ajándékutalványokat a www.maesteszinhaz.hu/ajandek oldalon tudod megvenni. Egyszerűen válaszd ki, hány ajándékutalványt szeretnél és milyen értékben, és tedd be őket a kosárba. Innentől kezdve minden pontosan úgy megy, mintha színházjegyet vennél! Az ajándékutalványon szereplő összeg két évig felhasználható, bármelyik előadásunkra, bárhányszor.

HOGYAN MŰKÖDIK A BEVÁLTÁS?

A Ma este Színház! ajándékkártya a www.maesteszinhaz.hu weboldalon használható fel minden, a rendszerben elérhető előadásra történő jegyvásárláskor. A megvásárolt jegyek értékét levonjuk az ajándékkártyán lévő összegből. Amennyiben a megvásárolt jegyek értéke nem éri el az ajándékkártyán felhasználható összeget, a fel nem használt összeg a későbbiekben is levásárolható. Ha a vásárlás összege magasabb, mint az ajándékkártyán felhasználható összeg, a fennmaradó összeget bankkártyával tudod kiegyenlíteni. Egy rendelés során több ajándékkártya is felhasználható. Ebben az esetben a kártyák összegei összeadódnak. Ha egyszerre több ajándékkártyát szeretnél felhasználni, egyenként kell érvényesítened azokat.

KORLÁTOZÁSOK

A Ma este Színház! ajándékkártya kizárólag a maesteszinhaz.hu weboldalon használható fel, a jegy.hu-n nem - és a jegy.hu-s ajándékkártya sem használható fel a maesteszinhaz.hu-n a jegy.hu kifejezett kérésére. A fizetés véglegesítését követően nincs lehetőség az ajándékkártya utólagos beszámítására. Az ajándékkártyát nem lehet pénzzel feltölteni, értékesíteni, pénzre váltani.

MI TÖRTÉNIK, HA ELVESZTEM AZ AJÁNDÉKKÁRTYÁT?

A vásárláshoz használt email címre újra tudjuk küldeni az ajándékutalványt, ha véletlen kitörölted. Viszont nem tudunk felelősséget vállalni, ha a kódot ellopják, vagy az engedélyed nélkül felhasználják - úgyhogy kérünk, mindenképp nagyon vigyázz az ajándékutalványodra! :)SEGÍTSETEK, VALAMI NEM MŰKÖDIK!

MIT CSINÁLJAK, HA A HONLAP NEM MŰKÖDIK RENDELTETÉSSZERŰEN?

A honlapunk és az online jegyrendszer használatához a Mozilla Firefox vagy a Google Chrome böngészők legfrissebb verzióit ajánljuk. Ha ezek egyikével már próbáltad, de nem ment, próbáld meg a másikkal is, ez általában segít. Ha más böngészővel tapasztalod a hibát, kérlek, próbáld meg a fentiek valamelyikével is! Ez a legtöbbször megoldja a problémát, de egyes esetekben a számítógép újraindítása is segít! A Chrome-ot ide kattintva töltheted le, a Firefoxot pedig itt találod.
Ha még így se működne az oldal, próbálkozz új munkamenet indításával ide kattintva!

MI A TEENDŐM, HA NEM KAPTAM EMAILT A JEGYEKRŐL?

A sikeres bankkártyás fizetési tranzakció után azonnal elküldjük a jegyeid az általad megadott email címre. Ha kaptál értesítést a sikeres vásárlásról, de a jegyeidet tartalmazó email fél órán belül sem érkezik meg, ne kezdeményezz újabb vásárlást, hanem hívd az Ügyfélszolgálat telefonszámát!

Bővebben...

Előtte azért ellenőrizd, hogy biztos nem érkezett-e meg a jegyed (pl. levélszemét mappa)! Gyakori hiba még az hibásan beírt email cím is, ilyenkor az emailt kérésedre újra elküldjük. Ritkán a hibát banki kommunikációs probléma is okozhatja, ilyenkor lépj kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal!

MIT TEGYEK, HA NEM JELENIK MEG A NÉZŐTÉR?

A nézőteres jegykiválasztáshoz SVG képes böngésző szükséges, ezt lényegében mindegyik böngésző új változata tudja. Ha régi a böngésződ, és amiatt nem működne az SVG, próbáld meg egy másik böngészővel megnyitni az oldalunkat, illetve indítsd újra a számítógéped!

FELIRATKOZTAM A HÍRLEVELETEKRE, DE NEM ÉRKEZIK MEG, MI LEHET A GOND?

Előfordul, hogy tévedésből a spam, azaz levélszemét mappába kerül a hírlevelünk. Ez esetben állítsd be a leveleződben, hogy a hírlevelünket bizony nem spam, és mindig meg szeretnéd kapni!
A Gmail nemrég elkezdte kategorizálni a beérkező leveleidet: ha továbbra is a Beérkező levelek között szeretnéd látni az ajánlónkat, húzd át az emailünket a Promóciók fülből az Elsődleges fülbe, majd kattints az igenre! Bővebben itt írtunk erről.