Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BUDAPEST TÁNCSZÍNHÁZ: HÁROM NŐVÉR
Jászai Mari Színház, Népház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 89 értékelés alapján
  Leírás
A Három nővér a magány, a megalkuvás, a reménytelenség, a kilátástalanság, a várakozás, a nihilből való kitörés, a jobb lét utáni sóvárgás mesterműve.

Csehov – klasszikus táncszínpadon
Budapest Táncszínház
HÁROM NŐVÉR
kortárs táncszínház

A „Száz év magány” és a „Kislányom, Anne Frank” című darabokat követően a Budapest Táncszínház Csehov Három nővér című drámáját adaptálta táncszínpadra.
A Három nővér a magány, a megalkuvás, a reménytelenség, a kilátástalanság, a várakozás, a nihilből való kitörés, a jobb lét utáni sóvárgás mesterműve.
A Három nővér szereplői jellegzetes csehovi hősök. Filozofálgatásaik állandó tárgya az eszményített múlt és a távoli jövőbe vetett hit.
Egy sors vagy három különböző életút? Egy karakter ábrándozása vagy a mindannyiunkból kiszabadulni vágyó lélek menekülése a hétköznapok realitásából?
Álmaink, reményeink, melyek tettek, tenni akarás hiányában vissza visszatérő fásult gondolatokká korcsosulnak.
Az önmagunk által teremtett gondolatok, melyek önsajnálattal vannak átitatva.
A „jobb élet” iránti kiolthatatlan vágyakozás motívuma, olyan örök téma, mely ennek a Csehov által megírt Három nővér történetnek a táncszínpadon is esszenciája.

Zeneszerző: Kovács Benjamin
Díszlet és jelmez: Klimo Péter
Fényterv: Földi Béla
Koreográfus: Sághy Alexandra

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?