Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FRANCIA NAP-BOR ÉS SANZON
Klauzál Gábor Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 121 értékelés alapján
  Leírás
Francia Nap-Bor és Sanzon
november 18. vasárnap 18.00


18.00-20.00 Bor és Sanzon a Takáts Eszter trió előadásában. Fülledt párizsi hangulatot idéző koncert francia bor- és sajtkóstolóval egybekötve. A zenés borestre a belépő tartalmazza a francia bor- és sajtkóstolót és a programon való részvételt.

Jegyár: 2500 Ft

Egyéb díjmentes programok a Francia napon:

11.00-16.00 Társasjáték csere-bere
Itt a lehetőség a megunt, jó állapotban lévő társasjátékokat egymás között kicserélni, hogy mindenki új élménnyel, új trükkel mehessen haza. A homoludens.hu Egyesület játszóháza.
14.00-17.00 Bridzs parti és társasjáték kavalkád az egész családnak. A bemutatót Kovács Gergely a Budaörsi Bridzsklub elnöke tartja.
15.00-16.00 Animációs filmvetítés – PRIMANIMA BEST OF – nemzetközi animációs filmfesztiválon bemutatott filmek.
16.00-16.20 Lumiére-től Cannes-ig című kiállítás megnyitója – a francia filmművészet rövid története. A kiállítás átfogó képet ad a filmet a világ számára megalkotó Lumiére fivérek munkásságától napjaink egyik legrangosabb filmes eseményéig, a Cannes-i Filmfesztiválig.
A kiállítást megnyitja: Mayer Erzsébet ELTE egyetemi oktató, tanulmányíró, műfordító
16.30-17.00 Mivel gazdagítottak bennünket a franciák? – Mayer Erzsébet ELTE egyetemi oktató, tanulmányíró, műfordító előadása

Egésznapos programok:

- Francia ékszerek, csecse-becsék vására
- Voila! szépülj francia módra – manikűr és parfüméria
- Buffet francais – a la Majecsko – azaz Majecsko francia büféje várja egész nap az igazi finom falatok híveit. Madelaine, Canelles, Quiche, gyümölcs piték, baguette és croissant, néhány falat francia finomság Budafokon.
- Kreatív foglalkozás! Színezd át a francia művészetet! A képzőművészet legnagyobb alkotóit adták nekünk a franciák. Monet, Manet, Degas, Van Gogh, Cezanne, Renoir, Gauguin, Touluse-Lautrec
Ezen a napon TE ÁTSZÍNEZHETED e festők leghíresebb képeit! Ragadj festéket, ecsetet, zsírkrétát, színes ceruzát vagy akár filctollat és színezd ki kedvedre kedvenc alkotód képét.
Az este folyamán kiállítjuk alkotásod!
- Kérdezz-felelek tombolajáték értékes ajándékokkal! Mutasd meg ismereteidet a francia kultúráról!

Szeretettel várjuk!

  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1222, Nagytétényi út. 31-33. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?