Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ILLÉS VERKLI-ADD A KEZED,VENDÉG: SZÖRÉNYI LEVENTE
Klauzál Gábor Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 153 értékelés alapján
  Leírás
19.00 „Add a kezed”- Verkli Együttes koncert, vendég: Szörényi Levente
közreműködik: Klauzál Gitár Band és a Csilingelő KórusRocktörténeti kiállítás a Klauzál Házban a koncertet követően

A koncerten Szörényi Levente közreműködésével a Verkli együttes előadásában az Illés-együttes legendás dalai hangzanak el. A nagy mesterek az ifjú titánokkal – a Klauzál Gitár Banddel és a Csilingelő Gyermekkórussal – lépnek a színpadra, ahol a közös alkotás egységében tanúi lehetünk annak, amint generációk egymás között megteremtik az összekötő hidat a zene nyelvén. A koncert még élménydúsabbá tétele érdekében Szörényi Levente Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, gitáros, énekes, szövegíró elbeszéléseit hallhatjuk egy-egy zene vagy szöveg elkészültéről, régi történetek elevenednek meg a színpadon.

A Verkli együttes a nyolcvanas évek elején a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karának hallgatóiból alakult. Az együttes népszerűségét a Sztárok 33-on nagylemezzel alapozta meg, melyen a kor divatjának megfelelően Illés és Fonográf számokat adtak elő disco ritmusban. A Verkli éveken keresztül az Fővárosi Művelődési Házban működő Illés klub állandó fellépője volt. Az alapító tagok közül Kölcsényi Attila szólógitáros, a Tom-Tom stúdió munkatársa számos Illés, Koncz Zsuzsa, Fonográf és István, a király produkció hangmérnöke, Magyar László énekes, gitáros nem hagyta el a villamosmérnöki pályát, de emellett számos zenei produkciónak részese volt, jelenleg a Klauzál Gitár Band vezetője. Tiba Sándor, a Verkli együttes dobosa, akinek munkássága a Ghymes együtteshez, Koncz Zsuzsa produkcióihoz, Szörényi Levente koncertjeihez és az István, a király rockoperához kapcsolódik. A Verkli együttes basszusgitárosa Soós Balázs, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának tagja.

Az est különlegessége, hogy Szörényi Levente olyan elbeszéléseit hallhatjuk, amelyet a közönség még sosem hallott, egy-egy zene vagy szöveg elkészültéről, régi történetek elevenednek meg a színpadon.

Az est műsorvezetője és Szörényi Levente beszélgetőtársa: Kondor Katalin

Belépő: kedvezményes zene világnapi jegy 2500 Ft, nyugdíjas- és diákjegy: 2000 Ft

  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1222, Nagytétényi út. 31-33. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?