1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
HOPPÁL MIHÁLY BAND - ASZINKRON LÉTEZÉS
Magvető Café
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.8 / 10
176 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A zenekar szeptember 22-én mutatja be a Magvető Café-ban főként Jónás Tamás szövegeiből összeállított műsorát.
„Kifinomult dallamok, nyers szövegekkel“ ahogy a költő írta, saját verseinek megzenésítőiről. Nehéz meghatározni a Hoppál Mihály Band zenéjének műfaját, hiszen ők maguk sem törekszenek valamelyik stílusfiókba tartozni. Annyi biztos, hogy fő pilléreik a jazz, a folk, a vers és mindezek egyedi fúziója.

Zenéjükben találkozik a kakaskukorékolás a houstoni űrközpont hangjain át a kortárs irodalommal, a klasszikus fuvola a jazz szaxofonnal és a latin ritmusokkal, nehéz kompozíciók az improvizációval, Telemann, a barokk zseni Jimi Hendrix-szel. A tagok és a vendégek a legkülönfélébb stílusból és szakmai attitűdből jöttek, egyetlen, de fontos dolog, ami közös mindegyikükben: a zenei "másképp gondolkodás". A band egy szerzői, hangszerelői zenekar, melyben énekesek és fúvósok frontemberként szerepelnek, mindenki és minden mögött művészeti vezetőként az alapító Hoppál Mihály BassPoetry áll.

Tagok: Borzsák Kamilla - fuvola, tangóharmonika, Nedeczky Júlia - ének, kalrinét, szaxofon, Kovács Misi - ének, gitár, Hoppál Mihály BassPoetry - basszusgitár, gitár, nagybőgő, brácsa, hegedű. Állandó vendégművész Buzás Gabriella énekes, Farkas Virág Zazie - zongora

 

Helyszín

Magvető Café
Budapest, 1074, Dohány utca 13.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!