Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MR ÉS MRS
Csillebérci Szabadtéri Színház - Csillebérci Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(8.6 / 10) - 15 értékelés alapján
  Leírás
Mr és Mrs... azaz Verebes Linda és Pindroch Csaba színészházaspár közös színpadi munkája egy népszerű angol kortárs író komédiája, melyet 2011. szeptember 30-án mutattak be a Budapesti Kamaraszínházban, ahol a színház sajnálatos bezárásáig a legnézettebb előadás volt.


A 2012/2013-as évadban a megújult Játékszín vezetősége nyitó előadásának választotta a Mr és Mrs- t és állandó műsorra tűzte, itt is az évad legtöbbet játszott és legsikeresebb előadása volt. Jelenleg a Thália Színház Mikroszínpadán van állandó műsoron.

Az állandó fővárosi játszóhely mellett Budapesten is több helyszínen, de számos vidéki városban, határon innen és túl nagy sikerrel játszották a darabot. Három évad alatt 30 helyszínen több mint 100 előadással büszkélkedhet a produkció. Az elmúlt évadban a művészházaspár egy másik szent feladatának tett eleget, így babavárás és babaérkezés örömteli eseménye kapcsán szünetelt az előadás játszása, de az idei évadtól kezdve újra turnéra indult a Mr és Mrs!

A produkció kétszereplős mivolta ellenére mindenhol- legyen az ezer férőhelyes szabadtéri színpad, vagy kamara jellegű művelődési ház- nagy szeretettel és nagy érdeklődéssel (teljes teltházakkal) fogadták. (A nagy kiállású díszlet alakítható minden térhez és technikai adottsághoz.)

A produkció egyediségét bizonyítja, hogy maguk a játszó színészek a producerek is - valamint, hogy kizárólag szponzorok és magánemberek segítségével jött létre az előadás.
Verebes Linda és Pindroch Csaba a komédia öt jelenetében, ötféle kapcsolatban, öt különböző jellemvonású embert formál meg. Hol felhőtlenül szórakoztató, hol szívbemarkoló, de mindig mélyen emberi és őszinte történetek, melyek a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül.

A darab öt különböző jelenetből áll – öt pár-baj, azaz öt férfi és nő története elevenedik meg a színpadon. Az előadás különlegessége, hogy a két színész végig a színpadon tartózkodik, ott „változnak”, öltöznek át a következő karakterré és ők díszítik át a színpadot is jelenetek között.

A produkcióra nem akármilyen alkotói gárdát sikerült megnyerni a sztárházaspárnak. Az öt jelenetet öt rendező és öt ismert divattervező álmodta színpadra.

Rendezők: Herendi Gábor és Fonyó Gergely filmrendezők
Dolmány Attila, Megyeri Zoltán és Nagy Viktor színészek
Jelmeztervezők: ARTISTA, Herczeg Zoltán, Katti Zoób, MANIER, Náray Tamás
Látványtervező: Pater Sparrow filmrendező

  Szereposztás
Színész 
Verebes Linda 
Színész 
Pindroch Csaba 
  Jegynyomtatásról
  Cím
1121, Konkoly Thege Miklós út 21. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?