Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

KISS FLÓRA TRIÓ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
Kiss Flóra továbbra is az alkalmi formációk közé sorolja trióját, dacára annak, hogy már jó ideje változatlan felállással koncerteznek.

 A népszerű énekesnő előszeretettel hódol a könnyedebb műfajoknak, amiket gyakran fűszerez saját, jazzből érkező stílusával, amitől aztán akár egy Jeff Buckley dal is újszerűvé, különlegessé válik. A különböző irányzatokból – electro, hip-hop, pop, jazz – érkező zenészek tovább színesítik a repertoárt. Így aztán nem tartják ördögtől valónak például az elektromos dob hangzását Kaper Invitation-jével társítani, de jó néhány további példát is hozhatnánk még a műfajok fiatalos ötvözésére, melyet a zenekar tagjai bátran vállalnak be.

Ahogy arra már korábban is volt példa, a formáció ezúttal is vendéggel egészül kvartetté a kiváló nagybőgős, Miskolczi Márk személyében. A koncert különlegességét az is fokozza, hogy a zenekar évente csupán egy-két alkalommal áll színpadra. Az Opus Jazz Club és közönsége kezdettől fogva tárt karokkal és lelkesedéssel fogadta őket, így a visszajáró rajongók jól tudják, mire számíthatnak: fiatalos energiára, friss újragondolásokra, örömzenére.

Közreműködik:

Kiss Flóra - ének
Tempfli Erik - zongora
Jancsovics Máté - dob
Miskolczi Márk - nagybőgő

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Telefon
+36 1 216 7894

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?