Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PÉNTEK13 – HANGULATBAN – IN THE MOOD GLENN MILLER EMLÉKKONCERT
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 113 értékelés alapján
  Leírás
Hangulatban – In The Mood
Glenn Miller Emlékkoncert


A legendás zenész és zeneszerző első saját zenekarát 1937-ben alapította. A Glenn Miller Orchestra rövid idő alatt a legnépszerűbb együttessé vált az Államokban. Miller önkéntesként belépett a hadseregbe, és legfontosabb feladatának tartotta a frontokon harcoló amerikai katonák szórakoztatását, eljuttatva az otthon hangulatát, érzetét számukra. Zenésztársaival megalakították az Amerikai Egyesült Államok Légierejének zenekarát, és évente több száz koncertet adtak. A kiváló zenész 1944-ben a La Manche csatorna fölött repült, amikor gépe eltűnt, sorsáról azóta sincs biztos információ. Erre a kivételes tehetségű zenekarvezetőre és zenekarára kíván emlékezni egy koncertkörúttal a Dixie Kings of Hungary (Ex Benkó Dixieland Band) 2018-ban, olyan zenészekkel kiegészülve, mint: Dr. Molnár Gyula (klarinét/ szakszofon) és Lázár István (trombita). A Glenn Miller Orchestra számai ma is
világslágerek, mint az In The Mood, a Chattanoga Choo Choo, az American Patrol, vagy a Moonlight Serenad. A Glenn Miller Orchestra koncertjeinek gyakori vendége volt a háromtagú Andrews Sisters énekegyüttes. Ez alkalommal az Adri Sisters fogja elbűvölni a közönséget, melynek tagjai: Koós Réka, Fehér Adrienn, Tunyogi Bernadett. Az örökzöld zeneszámok között elhangzik pár színes történet a legendás zenekarról, és korukról is.

  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?