Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZMARANA, INDIAI TÁNCEST - SIVASAKTI KALÁNANDA TÁNCSZÍNHÁZ
Tárogató (IBS) Színpad - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
Szmarana... emlék. Nincs idő, nincs múlt és jelen, csak képek, hangulatok, jövővé alakuló emlékfoszlányok.


táncosok: Kelety Scarlett, Major Anikó, Németh Tamás, Németh Veronika, Kunvári Krisztina, , Pethő Kincső, Somi Panni, Zboray Antónia
Díszlet kellék: Oldal István
Jelmez: Csekő Etelka
Koreográfus: Somi Panni
Zene: Montázs, indiai hagyományos és klasszikus zenei etüdök, valamint Fekete Kiss Sándor és Lerch István az együttes számára készített darabjainak felhasználásával.

20 év hosszú idő egy táncegyüttes életében. A kezdeti évek átláthatóak, egyszerűek, a rendszeresség, a fejlődés és a kitűzött célok határozzák meg a mindennapokat. Aztán az élet egyre szövevényesebbé, bonyolultabbá válik és sok döntést kell meghozni. Párhuzamos valóságok között élünk. A nyíló és csukódó ajtók néha átjárhatóvá, néha pedig elérhetetlennek tűnővé teszik életünk különféle síkjait. Mintha több életet élnénk egyszerre. Egy közösség életét, amit egy távoli  kultúra kovácsolt eggyé. Egy nyelv, ami az évek során teljesen természetessé vált, hiszen mi kézjelekből is megértjük egymást...
Az emlékek kaleidoszkóp szerűen foszlányokból építenek fel valami újat, ami néha torz, néha meglepő, néha csak gyönyörű.  Mint a dominó párok, az emlékek is egymásba kapaszkodva megrajzolják a már bejárt utat és kijelölik a jövő irányát.

Támogató: NKA

Szünet után:
BHARATANÁTJAM, DÉL-INDIAI KLASSZIKUS TÁNC
A jelen és jövő táncosai egy színpadon

Jegyár: 2500Ft

  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!