Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MIT ÜZEN A GERINCED? A GERINC PSZICHOSZOMATIKÁJA - WORKSHOP
Napfényes Étterem és Rendezvényterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(6.3 / 10) - 6 értékelés alapján
  Leírás
Jáki Zoltán gyógymasszőr, természetgyógyász előadása gerincünk állapotának fizikai és lelki összefüggéseiről.
Jótanácsok gerincünk jóltartásához.A köztudat szerint a gerinc megbetegedéseit leginkább a túl puha ágy, rossz cipő, sok ülőmunka, környezeti rázkódások, hajolás…stb befolyásolják. Fontos tudnunk, hogy legalább olyan fontossággal bír a stressz és a lelki tényezők!
Például, ha félsz másokkal megosztani a véleményedet, vagy nem mersz felszabadultan beszélgetni egy társaságban, akkor ennek a feszültsége problémákat okozhat a nyaki hetes csigolya területén. Ez később mindenképp befolyásolja a tartásodat és a megjelenésedet a világban. Minden csigolya egészségét más- más lelki területek és minőségek befolyásolják. Tudtad-e, hogy ahol és ahogyan fáj a gerinced, az sokat elárul arról, hogy mi zajlik a lelkedben? Például, ha lumbágód van, nagy valószínűséggel kerülöd a kiszolgáltatottságnak még az érzését is. Ha viszont meg tudod azt élni, elmúlhat a betegség. A workshopon választ kaphatsz arra, hogy a Te gerinced milyen lelki témáról árulkodik, s hogy mit érdemes tenned. A jó hír: a gerinc, ha a kiváltó ok megszűnik, képes akár egyik pillanatról a másikra regenerálódni.
Olyan infók hangzanak majd el a workshopon, amiről többségünk valószínűleg még nem hallott, pedig mindennapi életünket könnyítik meg...
Az előadáson ízelítőt kaphatsz a gerinc állapotának testi-lelki összefüggéseiről, és hogy miként maradhat rugalmas és egészséges a gerinced. Ha a téma megtetszett, egész napos workshopot is ajánlunk, ahol kiegészítheted majd tudásodat.
A műsor után szeretettel várjuk a Napfényes Étterem különleges kínálatával.

https://www.facebook.com/events/188117705241840/

  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Hogy tetszett?