1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
FALUSI MARIANN–SZŰCS GABI–VÁCZI ESZTER KONCERTJE / POP, SWING SOUL
Városmajori Szabadtéri Színpad
8.0 / 10
23 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Pop, Swing & Soul
Falusi Mariann – Szűcs Gabi – Váczi Eszter közös koncertje
Vendég: Kocsis Tibor


Három szín, három különleges előadó a könnyűzenei élet különböző területeiről. Falusi Mariannt, Szűcs Gabit és Váczi Esztert több szál is köti egymáshoz: a műfajok közötti utazás, a zenei kalandozások, amelyek végig kísérték pályájukat, az egyedi hangszín, amely az évek folyamán védjegyükké vált. Legfőképp pedig a közös zenei alap, a jazz, melyből zenei pályájukon elindultak. Ezt az örökséget nem feledve, az évek folyamán kitágították zenei határaikat, meghódítottak új stílusokat, melyekben figyelemre méltót alkottak és népszerűek lettek. Mindhárman sok műfajban mozognak, a poptól a soulon át egészen a jazzig.

Ezen az izgalmas, sokszínű koncerten a számukra legkedvesebb dalokat éneklik duóban és trióban is, egymás dalait is „megkóstolják”, közös utazásra hívják a hallgatóságot. Az koncert vendége Kocsis Tibor, aki elképesztő hangjával a férfierőt képviseli majd. Előadásukban kiteljesednek és megsokszorozódnak a zenei dimenziók, a többféle stílus és hangzás mégis egységet alkot a show mozgalmas, zeneileg fordulatos műsorában.

A három énekesnőt hét tagú zenekar kíséri, külön fúvós szekcióval. Amolyan gálakoncert ez a produkció, ahol a nőiséget ünnepeli a három díva: három karakterben és három stílusban, egyenként és közösen. Nagyszerű szórakozást és látványt, örömzenét ígér az est.

Helyszín

Városmajori Szabadtéri Színpad
Budapest, 1122, Városmajor
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!