Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

KULISSZÁK MÖGÖTT: BÁRDY GYÖRGY
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub - Gobelinterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 5821 értékelés alapján
  Leírás
Kulisszák mögött
Vetítéssorozat nagy színészekről
BÁRDY GYÖRGYEgy színész, aki állandóan jelen volt színpadon, filmen, szinkronban, TV-játékokban valamit a rádióban. S annak dacára, hogy szinte sosem a főszerep jutott neki, nem volt olyan jelenése, melyben ne emlékeznénk rá. Mert Bárdy Györgyre figyelni kellett. Markáns, férfias, ironikus alkata izgalmas volt s magával ragadó. Drámai ereje, groteszkbe hajló személyisége intrikus szerepekre predesztinálta, de utánozhatatlan sármja és fanyar humora minden szerepét átitatta. Sokfelé játszott, sokféle műfajban mutathatta meg tehetségét, ám anyaszínházává végül a Vígszínház vált, melynek 1964-től lett tagja és haláláig oda tartozott. Alakjának megidézésével a legendás hatvanas-hetvenes évek és a Vígszínház aranykorszakának egy felejthetetlen fejezete tárul elénk.

Háziasszony:  SZEBÉNYI ÁGNES színháztörténész

Bárdy György filmjeiből: március 19-én a "Ház a sziklák alatt" vetítése!

  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?