Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

SIMON ATTILA INTERAKTÍV CHOPIN ESTJE
Fészek Művészklub - Fészek Művészklub Kellér-szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(7 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
„SOPEN SIMONNAL”
kvízkoncert
Simon Attila rendhagyó Chopin-estje

Simon Attila, színész és zenész évek óta népszerűsíti a hazánkban még kevéssé ismert, úgynevezett „egyszemélyes színházat”, többek között Mozart és Rahmanyinov művészetének zenés bemutatásával, reprezentálva az előadó-művészet szivárványszín palettáját, annak szerteágazó lehetőségeit.
Oldott hangulatú, remekbe szabott Chopin-estjének során a romantikus zeneszerző szóló zongorára írott műveinek majd minden műfaja képviselteti magát egy-egy darabbal.
A műsorszámok pauzájában a zongorista mesél a darabokról és a műfajokról, közönségét pedig egy izgalmas játékra invitálja...

A műsorban elhangzik:

cisz-moll noktürn
Asz-dúr keringő
e-moll prelüd
Fantasie Impromtu
g-moll polonéz
c-moll etüd
g-moll ballada
a-moll mazurka

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Fészek Művészklubban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?