Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZENEKAROS MUSICAL GÁLA
Szegedi Nemzeti Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 805 értékelés alapján
  Leírás
zenekaros musical gála, a műfaj legismertebb zenészeivel
Szulák Andrea, Csengeri Attila és Egyházi Géza közreműködésévelGálaműsorunkban a világ musical irodalmának legjavából válogatott ismert dalok és feldolgozások hallhatóak, többek között a Nyomorultakból, az Evitából, az Elisabethből, a Hair-ből, az Operaház Fantomjából, valamint a Hotel Mentholból és a Mozart!-ból.

Szulák Andrea
EMeRTon-díjas magyar énekesnő, színésznő, műsorvezető.
Külföldön sokáig tánczenész volt. Később az új Neoton énekesnője lett. 1992 és 1994 között a Rapülők zenekarral dolgozott. 1998-ban kezdte meg a tévés karrierjét és azóta is számos műsor vezetőjeként láthatjuk. Folyamatosan játszik színházban is. Leggyakrabban musicalekben és zenés darabokban szerepel. Jelenleg többek között az Ének az Esőben és a Rebecca című előadásokban láthatjuk.

 Egyházi Géza
12 évig dolgozott felszolgálóként egy éneklő-pincéres étteremben. Egy zongorista felfedezte a hangját, azóta tanult énekelni. A pozitív visszajelzések hatására meghallgatásokra kezdett járni, és sorra érkeztek kisebb-nagyobb felkérések, szerepek. Ismert és elismert aztán 2007 júniusában lett, a Vámpírok Bálja című előadásban Von Krolock szerepében, amit azóta is nagy sikerrel játszik. Folyamatosan láthatjuk musical és operett előadások főszerepeiben az ország számos színházában. 2010-ben musical-operett kategóriában átvehette a Gundel Művészeti Díjat. Jelenleg többek között a Nyomorultak, a We will rock you, a Macskák és a Csárdáskirálynő című előadásokban láthatjuk.

Csengeri Attila
Csengeri Attila elsőéves főiskolás kora óta egy-két karakterszerepen kívül főszerepeket játszik világsikerű musicalekben. 2002-ben megkapta a Pécsi Nemzeti Színház Nívódíját, valamint 2003-ban „Az év musicalénekese” eMeRTon-díjat.
Főiskolás korában már az első év végén felkérték a Rock Színházban Várkonyi Mátyás Oscar Wilde Dorian Gray arcképe című regényéből írt musicalje címszerepére, és még főiskolásként a Légy jó mindhalálig-ban is szerepet kapott. Másfél évig Stuttgartban vendégszerepelt, ahol 264-szer játszotta Christ a Miss Saigonból. 1998-tól Istvánt játszotta a Magyar Színházban, majd 1999-ben Pécsett a Jézus Krisztus szupersztárban szerepelt. Azóta számos bemutatón vett részt szerte az országban. Jelenleg többek között a z Operaház Fantomja, a Nyomorultak és a Dorian Gray című előadásokban láthatjuk.

  Stáblista
énekesnő, színésznő, műsorvezető 
Szulák Andrea 
musical-operett énekes 
Egyházi Géza 
Musicalénekes 
Csengeri Attila 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
6720, Vaszy Viktor tér 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?