Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

PAPAJAZZ
Művészetek Háza Gödöllő - Királyi Váró

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A Papajazz 2005-ben alakult Budapesten, profi muzsikusokból. Az eredetileg quartet felállású zenekar minden tagja nagy kedvelője volt az úgynevezett „oldschool” jazznek, annak ellenére, hogy nem mindegyikük foglalkozott előtte behatóan ezzel a stílussal.Első lemezük a „Papajazz”, 2006-ban jelent meg. 2009-ben, egy tagcserét követően lett igazán elkötelezett a zenekar a ’20-as,’30-as és ’40-es évek muzsikája iránt, 2013 elején pedig egy újabb zenész csatlakozásával öt fősre bővült. 2014-ben a zenekar hatalmas sikert aratva szerepelt a tíz napos, franciaországi La Rochelle Dixie-Jazz Fesztiválon.

2015 nyarán rögzítették második lemezük hanganyagát, melyen két dalban vendégük volt Scott Robinson, a new york-i jazztársadalom megkerülhetetlen alakja, aki a felvételen tárogatón játszik. 2016 nyarán a Művészetek Palotájában, a New Orleans Swing Fesztiválon Scott vendégszereplésével be is mutatták az albumot, mely a „My Blue Heaven” címet viseli.

2017-ben a zenekar elkészítette harmadik, „Let’s Dance” című lemezét, mely kimondottan a swing táncok kedvelőinek és művelőinek szól.

Akár egy kiskocsmában, akár egy hatalmas koncertteremben élvezetes, szórakoztató muzsikát játszanak közönségüknek, repertoárjukon megtalálható a korszak rengeteg ismert és számtalan kevésbé ismert slágere. Szívesen tesznek eleget speciális kéréseknek is, mint például swing tánc fesztiválok, vagy egyéb privát rendezvények háttérzene szolgáltatása.

A zenekar tagjai:

Korb Attila – kornett, harsona, ének
Dennert Árpád – klarinét, szaxofon
Sidoo Attila – gitár
Kovács Péter – tuba
Cseh Balázs - dobok

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?