Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
#SZENTIVÁNÉJIÁLOM - SPIRITA TÁRSULAT
Bethlen Téri Színház - Stúdió színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(7.8 / 10) - 13 értékelés alapján
  Leírás
Négy lelkes tinédzser érkezik a messze földön híres Athén Fesztiválra...Négy lelkes tinédzser érkezik a messze földön híres Athén Fesztiválra. Demetrius, Lysander, Hermia és Heléna szabadságot, boldogságot és – mindenekfelett – szerelmet keres, ám a rejtélyes díler, Pukk és szabados tündér-kompániája alaposan összekuszálja a szálakat… Shakespeare örökérvényű meséje tündérkirálynők, pénzmogulok és színpadépítők közegében születik újjá, egy nyári fesztivál díszletei között.

Főszereplők: Harsányi Lea, Nagy Kata, Kocsis Fülöp Soma, Nádas Gábor Dávid
Továbbá: Bárány Gergely, Czibere Krisztián, Szélpál Eszter, Nagy Katalin, Kovács Vanessza, Korcsmáros Felícia, Galambos Zsófia/Básti Andrea, Németh Fruzsina Lilla, Vincze Erika, Korcsmáros András, Seres Dániel, Fejér Máté, Bittner Dániel
Fordító: Nádasdy Ádám
Rendező: Egressy G. Tamás

Az előadás hossza 140 perc, két részben.


A Spirita Társulat fiatal színházi alkotók alulról szerveződő közössége, amely modernizált klasszikusokat és kortárs színműveket visz színpadra. A Bethlen Téri Színház kiemelt prózai társulataként a 2018/19-es évadban két továbbjátszott előadással és két új bemutatóval jelentkeznek.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?