Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZÜLINAP APRAJAFALVÁN - ZENÉS MESEJÁTÉK
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Köszi színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szülinap Aprajafalván - a Pódium Színház zenés mesejátéka egy részben

Aprajafalva lakói Törpapa születésnapjára készülnek, de még ők sem gondolják, hogy a születésnapból rémálom lesz. Mert az örök ellenség újra felbukkan, aki ki lehet más, mind a gonosz, kopasz Hókuszpók. Aki már nagyon rég óta törpörköltet szeretne főzni. Humor, tánc, és rengeteg apróság a színpadon.
Törpapa / Hókuszpók – Gieler Csaba/Várfi Sándor Törpilla – Nemcsók Nóra/Schupp Gabriella Okoska / Dulifuli – Czakó Roland/Ott József Tréfi / Hami / Törpojáca – Pallós Tibor/Szabó Arnold Lusti / Ügyifogyi – Cseh Adrienn/Ternai Krisztina Sziamiaú – Bednai Natália/Szuromi Bernadett
Rendező: Bednai Natália

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?