Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SOMEWHERE ELSE KOLIBRI 25 - TALÁLKOZÁSOK JANUÁR 21-29.
Kolibri Pince

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 89 értékelés alapján
  Leírás
7 éves kortól
Somewhere else

A llubljanai színház Valahol máshol című előadása nehéz témát jár körül: egy lány a háború kellős közepén találja magát; bombázók repülnek a város felett, az utcák kiürülnek, nincs több étel a boltokban, az iskolát bezárják, az utcákról lövések zaja hallatszik. A lány a szobájában és az óvóhelyen rejtőzködve arról álmodozik, hogy vidékre menekül, ahol talán még békés az élet. Valahol máshol szeretne lenni, távol a háború szörnyűségeitől.

“Ma reggel felkeltem, megmostam a fogam és megreggeliztem. Akkor még minden normális volt. Délután az utcán játszottam a barátaimmal. De aztán minden megváltozott. Nem mehetek ki az utcára, mert túl veszélyes. A barátaimat talán sosem látom többé… És amikor égzengést hallok, el kell bújnunk az alagsorban.”

Hogy látják a gyerekek a háborút? Az ő szemükön keresztül válik csak igazán nyilvánvalóvá az erőszak értelmetlensége. A Valahol máshol megható előadás a háború abszurditásáról és kegyetlenségéről. Az szlovén vendégjáték különlegessége, hogy a főszereplő egymaga jeleníti meg a háború dúlta életet a színpadon, minimalista díszlet és videóvetítések segítségével.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Kolibri Színházban elég, ha bemondod a vásárlásnál használt nevet.
  Cím
  Hogy tetszett?