1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
ÉN, TE, MI
KuglerArt Szalon és Galéria
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.7 / 10
803 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Bohócok a Láthatáron új, részvételi színházi előadásának magját az alkotók által összegyűjtött párkapcsolati élethelyzetek adják, amelyeket a színészek improvizációja alapján Nagy Orsolya író-dramaturg öntött formába.

Az előadás témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adják. Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik? Ha más a ritmusuk? Ha más dolgok fontosak számukra, mást gondolnak a gyermeknevelésről, és mást arról, hogy hogyan és kivel töltsék a vasárnapot? Mennyire kell megfelelni egymásnak? Mi változik az évek során? Össze lehet-e valaha hangolódni? 

Az előadás célja, hogy egy komplex közösségi színházi élményt nyújtson a résztvevő-nézők számára. Olyat, amelyben lehetőségük nyílik saját kapcsolati mintáikra, problémáikra és élethelyzeteikre rátekinteni, azokra reflektálni, azokról közösen gondolkodni. A vizsgált élethelyzetekre kellő távolságból tekintünk rá, ebben segít az előadás minden szegmensét finoman átszövő humor és a játékmester. 

A Kugler Art Galéria régóta ad otthont különböző színházi előadásoknak. Az Én, te mi előadás inspirálódik a galéria adottságaiból, az ott kiállított képek, festmények, illetve a hely atmoszférája a játék szerves részét képezi.

Jegyár: 2 500 Ft, Valentin napi akció keretében 2 000 Ft, minimum két db jegy vásárlása esetén a február 14-ei előadásra.

Helyszín

KuglerArt Szalon és Galéria
Budapest, 1052, Sütő u. 2.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!