Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MAGÁNYTÓL AZ ÖSSZETARTOZÁSIG PÁL FERI ATYA ELŐADÁSA
Újpesti Kulturális Központ - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.1 / 10) - 40 értékelés alapján
  Leírás
„Magánytól az összetartozásig”
Pál Ferenc római katolikus pap, mentálhigiénés szakember előadása a közelgő Házasság Hete programsorozat alkalmából


Pál Feri ebben az előadásában arra keresi a választ, mi az, ami ellehetetleníti a hosszú kapcsolatra irányuló törekvéseinket, miért jellemez egyre többeket a magány vagy az elmagányosodás, akár a kapcsolatokon belül is?
A magyarországi kutatások szerint a felnőtt népesség 50 százaléka tud csak biztonságosan kötődni. Ez ijesztő arány!  A lakosság felének tehát komoly kötődési zavarai vannak, „erős sebződés a bizalomban, kötődésben, intimitásban.” Ezek rendszerint a negatív gyermekkori élményekből származnak, rendezetlen szülő-gyerek viszonyból, szeretetlen, veszekedős apa-anya mintákból.
Pál Feri azonban reményt is ad nekünk, azért mert valaki nem tud biztonságosan kötődni, még nem válik esélytelenné a párkapcsolatban, „azonban tudatosságra és fokozott erőfeszítésekre lehet szüksége, hogy ne sebzettsége irányítsa az életét, hanem ő adjon szabadon választ a gyöngeségeire.”

  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?