Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁSÁRY ANDRÉ - MISS ORCHESTRA SINFONICA - NÉDÓ OLGA
Bakelit Multi Art Center - Hangár

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Kapunyitás 18:00
Vásáry André 19:00
*A koncert után fél órás szünetet tartunk, amely alatt Vásáry André az előtérben dedikál. 
Miss Orchestra Sinfonica 20:30
Nédó Olga 21:30

Vásáry André: Volt egyszer egy vadnyugat
KONCERT A LEGISMERTEBB FILMZENÉKKEL
A műsor alapjául André 2014 novemberében megjelent Mozijegy című filmzenés albuma szolgál. Tőle megszokott módon, ez is egy crossover album, különlegessége azonban, hogy a gyönyörű nagyívű lírai szerzemények mellett, néhány rock és elektro stílust képviselő dal is helyet kapott rajta. A koncerten a legnagyobb filmklasszikusok zenéi éppúgy megszólalnak, mint a közelmúlt közismert filmslágerei. Vásáry André előadásában hallható a „Hegylakó” című amerikai film Queen slágere vagy Louis Armstrong dala a „Jó reggelt Vietnám!” című drámai vígjátékból éppúgy, mint a Grammy-díjas Whitney Houston népszerű slágere a „Több mint testőr” című amerikai akciófilmből, a kihagyhatatlan „Titanic” című film betétdala, vagy a „Keresztapa” csodálatos dallama, és természetesen az elmaradhatatlan „Volt egyszer egy vadnyugat” kísérőzenéje.

*
Miss Orchestra Sinfonica
Világhírű klasszikus és könnyűzenei mesterművek különleges szimfonikus átdolgozásban a "világ legszebb szimfonikus zenekarának" előadásában! A Miss Orchestra Sinfonica ötvözi a legváltozatosabb zenei és irodalmi műfajokat és stílusokat, a crossover produkció ledönti a klasszikus és a pop zene közti megmerevedett korlátokat. A különleges, egyedi hangulat minden koncertjükön garantált!

*
Nédó Olga hegedűművész
Kiváló tehetségű hegedőművész, aki 2009-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. Fiatal kora ellenére számos hazai és külföldi hegedűverseny nyertese, illetve több díjjal is büszkélkedhet. 
14 éves kora óta rendszeresen vesz részt hazai és külföldi turnékon, sokak számára Mága Zoltán hegedűvirtuóz egyik „Angyalaként” lehet ismerõs, hiszen 10 évig volt nála állandó tag.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?