Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ILLÉNYI KATICA JUBILEUMI KONCERT
Budapest Kongresszusi Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az előadás programja átöleli Illényi Katica pályafutásának meghatározó állomásait a komolyzenétől kezdve a tangón és jazz-en át a könnyűzenéig.

Közreműködnek: Illényi Katica - ének, hegedű, theremin Illényi Anikó - a svájci Musikkolegium Winterthur szólamvezető csellistája Bencsik Andrea - divattervező, flamenco táncos Illényi Csaba - Bécsben diplomázott hegedűművész Anima Musicae Kamarazenekar Sárik Péter - zongorista, az év jazz zenésze Pintér Tibor - gitár Fonay Tibor - nagybőgő Gálfi Attila - dobok Illés János - flamenco gitáros Pirovits Árpád sztepptáncos.
Vezényel Silló István, a Győri Nemzeti Színház zenei igazgatója.


Hegedű, ének, tánc mellett ismét megszólal a a theremin, a hangszer, amelyet nem kell megérinteni.
A színes, kétrészes programban helyet kapnak hazai és nemzetközi szerzők.
Aki nem jutott el Illényi Katica Tango Classic koncertjére októberben, most meghallgathatja Astor Piazzolla 4 Évszak Buenos Airesben című világhírű 4 tételes tango darabját is Illényi Katica és az Anima Musicae Kamarazenekar előadásában.
Meglepetésként flamenco, tangó és sztepptánc színesíti a koncertet.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?