Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GRAY BOX: ALLEYEZON__ / BE SPECTACTIVE!
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Intimitás, szexualitás, érintés és érzékelés egy performatív térkísérletben. Az ALLEYEZON___ brutálisan erős atmoszférát teremt a videó, az installáció, a zene, a fény design és a divatperformansz elemeivel, miközben tabuk nélkül járja körül az erotikához és a szexuális fétisekhez fűződő kérdéseket.

Az előadás egy olyan térbe invitálja közönségét, amely a különböző médiumok és művészetek keresztmetszetében áll. Ebben a különleges térben teszi fel művészeti és tapasztalati kérdéseit:
Hogyan léphetünk kapcsolatba egymással érintés nélkül? Hogyan hat a videóművészet a térre? Kiterjeszthetjük-e a képszerkesztés eszközeit, a tér és az idő dimenziójára?

E kérdésekhez nemcsak az elődás szemlélése által kerülhetünk közelebb, hanem részvételi formában is: a produkció második része interaktív.

A Gray Box egy művészkollektíva a vizuális művészetek, a performansz és a divat határán. Működésükben elsődleges fontosságú a kollektív kreativitásra épülő munkafolyamat, melynek alapja a kísérletezés, valamint a különböző művészeti területek közötti átjárási lehetőségek vizsgálata és átlépése.

Bővebb infó: http://www.grayboxprojects.com/

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?