1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
DUMAKABARÉ
Vidám Színpad
8.1 / 10
9 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait.


Végy tapasztalt kabarészínészeket és néhány fiatal stand-up comedy előadót, majd fűszerezd őket klasszikus és modern jelenetekkel, egy leheletnyi sketch comedy-vel, csipetnyi stand-uppal és jó adag zenés paródiával. Majd adj hozzá egy vicces műsorvezetőt és máris kész a Vidám Színpad és a Stand Up Brigád új estje, a DUMAKABARÉ!

Az előadás egyedülálló módon ötvözi a klasszikus pesti kabaré és a ma hatalmas népszerűségnek örvendő stand-up comedy műfajának legjobb pillanatait. A Dumakabaré műsorában egymást váltják a színpadon a tapasztalt humor rókák, és a fiatal poéntitánok, a humorstaféta kézről-kézre jár.
Figyelem! A Dumakabaré minden korosztály számára remek szórakozásit biztosít. A műsor súlyosan károsíthatja rekeszizmokat és kezdő kabarénézőknél nevetőizom görcsöket okozhat. A humoristák a poénváltoztatás jogát fenntartják!

Stáblista:
Szereplők
Aradi Tibor, Erdei Sándor, Gombos Szabolcs, Gombos Tibor, Harsányi Gábor, Herczeg Flóra, Maksa Zoltán, Straub Dezső, Straub Péter, Varga Ferenc József, Várkonyi András

műsorvezető:  Beleznay Endre

Helyszín

Vidám Színpad
Budapest, 1036, Bécsi út 154.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!