1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
MA - ZE: MAL / GIVE IN
MU Színház - Színházterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
640 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
időtartam: 80 perc szünettel
korosztály: 16+MA•ZE:
MAL /Give in

A MA•ZE egy budapesti székhelyű kortárs táncegyüttes, melynek tagjai - Nagy Emese, Simet Jessica és Várnagy Kristóf 2016 eleje óta dolgozik együtt. Az akkor még DART megnevezés alatt álló formáció időszakában több közös produkciót is létrehoztak majd úgy döntöttek, hogy egy friss névvel folytatják eddigi együttműködésüket. Határtalan szenvedélyük és dinamizmusuk, mely minden eddigi közös munkájukat jellemzi, mit sem változik, sőt, ezúttal egy még bátrabb hármasra lehet számítani.

"Dzsumbuj" - előtánc

Várnagy Kristóf és Nagy Emese a Magyar Táncművészeti Egyetem felkérésére adaptálta "Dzsumbuj" című darabjukat, mellyel 2017 szeptemberében debütáltak a Trafó Kortárs Művészetek Házában. Ez alkalommal a darabból egy részletet láthatnak az Egyetem végzős diákjai előadásában.

Előadják: Horváth Attila, Hoffmann Luca, Taba Benjámin, Szilvási Anna, Rácz Réka, Rovó Virág, Stupek Míra, Lőrincz Emma, Kovács Eszter, Kiss Rebeka, Erdélyi Zsombor, Golubkovics Gergely
Osztályfőnök: Lőrinc Katalin
Zene: Jónás Vera, Csizmás András
Alkotók: Nagy Emese, Várnagy Kristóf, Simet Jessica

MAL
A két alkotó Charles Baudelaire: A romlás virágai (Les fleurs du mal) című verseskötetéből inspirálódva, valamint saját tapasztalataiból merítve igyekszik a mai társadalomra és annak az adott hatalmi rendszerhez való viszonyára reflektálni. A darab egy belső romlási folyamatot mutat be, mely elkerülhetetlen következménye a hamis valósághoz való ragaszkodásnak, megjeleníti az ember morális szabályrendszere és a rá nehezedő külső nyomás közötti harcot. Mindezt az előadók könnyed és látszatra felszínes atmoszférát teremtve adják elő, a bennünket körülvevő „máznak”, illúziónak tartva tükröt.

Alkotók és előadók: Nagy Emese, Simet Jessica
Zene: Frank Bretschnedier/ Kutiman

SZÜNET

Give In
„Ha olvasni szeretnél, arra ott a könyvtár. Inspirálódtunk, amiből inspirálódtunk, legyen ez a mi ügyünk, lehet, hogy nem is fontos. De ha az előadás után is érdekel, lépj oda hozzánk és elmondjuk. Egyébként pedig nem szeretnénk, hogy olvass a darabunkról, hanem azt hogy a bőrödön érezd.”

Alkotók és előadók: Várnagy Kristóf, Nagy Emese, Simet Jessica
Zene: Rona Geffen
Művészeti mentor: Hód Adrienn

Támogató: Műhely Alapítvány
Az előadás forgalmazását a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!