Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IJOBS - SPIRITA TÁRSULAT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(7 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A Spirita Társulat előadása Aaron Sorkin forgatókönyve alapján

„Mindnyájunkra figyel a gépek szeretetteljes kegye.”

Steve Jobs valódi ikon. Legenda. Példakép. De vajon mi húzódott a rendkívüli karrier mögött? Ki volt igazából ez a mindenki máson átgázoló, karizmatikus, megnyerő, ugyanakkor hidegvérű és kegyetlen mogul, aki már huszonévesen multimilliomosként uralta a számítástechnikai piacot? Könyörtelen törtető, lelkiismeretlen gazember vagy sérült, magányos, bosszúszomjas idealista?

Az előadás Jobs és cége, az Apple életének három fontos, sorsfordító momentumába enged bepillantást - nem karriertörténet és nem életrajz, hanem maga az élet: valódi színház drámával, feszültséggel és egész életünkre kiható tétekkel. Barátságok, szerelmek, kisikló és újra sínre kerülő emberi sorsok - minden, ami a legendás Apple-termékbemutatók színfalai mögött zajlott.

A Spirita Társulat fiatal színházi alkotók alulról szerveződő közössége, amely modernizált klasszikusokat és kortárs színműveket visz színpadra. A Bethlen Téri Színház kiemelt prózai társulataként a 2017/18-as évadban két továbbjátszott előadással és három új bemutatóval jelentkeznek.

  Szereposztás
Steve Jobs 
Egressy G. Tamás 
Joanna Hoffman 
Fodor Boglárka 
Steve Wozniak 
Bárány Gergely 
Joel Pforzheimer 
Fejér Máté 
John Sculley 
Gulyás Ádám 
Chrisann Brennan 
Vincze Erika 
Andy Hertzfeld 
Kocsis Fülöp Soma 
  Stáblista
Aaron Sorkin forgatókönyve alapján írta és rendezte 
Egressy G. Tamás 
Rendező asszisztens 
Linke Dorottya 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?