Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SEREI DÁNIEL QUINTET
Budapest Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A 2017-es Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjasok koncertje • 3.2


Bemutatkozó koncertjére saját kompozíciókkal, illetve legnagyobb példaképei (Wayne Shorter, John Coltrane) szerzeményeivel készül a Serei Dániel Quintet. A formáció megszólalásait a modern mainstream jazz mellett a kortárs klasszikus zene és a szabad vagy kötött improvizációk határozzák meg. A zenekar tagjai a fiatal jazzgeneráció jeles képviselői, akik külön-külön, más formációkban már évek óta játszanak együtt.

A kvintett alapját, a ritmusszekciót az Oláh Krisztián Trio tagjai képviselik, Oláh Krisztián Junior Prima és Gramofon-díjas zongorista, a Montreux-i Jazzfesztivál zongoraversenyének 3. helyezettje, 2015-ben a marosvásárhelyi jazzverseny legjobb szólistája.

Serei Dániel a Magyar Jazz Szövetség által rendezett Jazz Combo Versenyen 2015-ben a legjobb szólista díját kapta, 2017-ben pedig Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjban részesült.

A kvintett tagjai::
Pálmai Panna – ének, Oláh Krisztián – zongora, Schildkraut Vilmos – nagybőgő, Pecze Balázs – trombita, Serei Dániel – dob

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1136, Hollán Ernő utca 7. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?