Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AUER FESZTIVÁL - VESZPRÉM RAY CHEN ÉS A MENDELSSOHN KAMARAZENEKAR
Hangvilla Multifunkcionális Közösségi Tér - Hangvilla Multifunkc. Közösségi Tér

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 176 értékelés alapján
  Leírás
Auer Fesztivál – Veszprém Ray Chen és a Mendelssohn Kamarazenekar

Rey Chen igazi „modern” művész. Gondolatairól, ötleteiről videókat készít, melyeket azonnal meg is oszt, szeret felfedezéseket tenni. Nincsenek titkai zenélés közben sem. Minden hang mögött ott érezzük az egyediséget, de a meggyőződést és az őszinte örömöt is. Mondhatjuk úgy is: épp ezek az ő titkai. Nem is csoda, hogy ekkora rajongótábora van, magával ragadó egyénisége minden koncertlátogatóra óriási hatással van.

És akkor nem beszéltünk még hangszeres felkészültségéről! Egész fiatalon megnyerte a legnehezebbnek számító Queen Elizabeth Nemzetközi Hegedűversenyt, melyen Maxim Vengerov volt a zsűri elnöke, s aki így nyilatkozott róla: „Ray bebizonyította nagyszerű képességeit, csodálatosan „fiatal”, életerős hegedűhangja van, minden tulajdonsággal
rendelkezik, hogy egy igazi előadóművész legyen.”

Veszprémi koncertjén a Mendelssohn Kamarazenekar élén Mendelssohn e-moll hegedűversenyét adja elő egy történelmi ereklyének számító Stradivari hegedűn, melyen egykor a nagy Joachim József Brahms, Schumann és Bruch Joachimnak ajánlott versenyműveit is bemutatta.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?