Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AUER FESZTIVÁL - VESZPRÉM AUER TRIÓ KAMARAESTJE
Megyeháza, Veszprém - Szent István terem, Megyeháza

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 213 értékelés alapján
  Leírás
Az utóbbi években kibontakozó veszprémi Auer-kultusz számos maradandó nyomot hagyott máris maga után. Az Auer életét bemutató tv-film, majd az Auer Akadémia és az Auer fesztivál elindulását követően a Liszt Ferenc Zeneakadémia három tanára: Fülei Balázs zongoraművész, Kováts Péter hegedűművész és Varga István gordonkaművész még az elmúlt évben megalakította az Auer nevét viselő zongorás triót.

Azóta több nagysikerű koncertet adtak, s a közeljövőben önálló estjük lesz Rómában, Sanghai-ban, de a budapesti Zeneakadémián is, ahol a következő szezonban Schubert összes zongorás triójával lépnek fel.
Az idei fesztivál nyitóestjén két remekmű: Schubert Esz-dúr triója és Csajkovszkij a-moll triója csendül fel előadásukban. Két nagylélegzetű kompozíció két szerzőóriás tollából, akik két különböző kultúrkörből szólítanak meg minket. Bár egyéniségük, stílusuk teljesen különböző, a két műalkotás egyaránt kiemelkedik a műfaj legnagyszerűbb darabjai közül. S ami még közös: mindkét szerző csodálatos dallamok és harmóniák között lelkének legrejtettebb titkait is elénk tárja.

Fülei Balázs zongoraművész
Kováts Péter hegedűművész
Varga István gordonkaművész

  Stáblista
Zongoraművész 
Fülei Balázs 
Hegedűművész 
Kováts Péter 
Gordonkaművész 
Varga István 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Veszprémi Petőfi Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?