Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A NÉGY MUSKÉTÁS
Csillebérci Szabadtéri Színház - Csillebérci Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(4.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Alexandre Dumas: „A három testőr” című művének alapján írta: Szinovál Gyula Zenéjét szerezte: Szepesi Richárd Rendezte: Szinovál Gyula

A történet Franciaországban játszódik, XIII. Lajos uralkodásának idején, a cselszövések világában. Nyomok nélkül tűnnek el a semmiben a katonák, polgárok, udvaroncok, csak azért, mert keresztezték Richelieu bíboros útját.
Athos, Porthos, Aramis - és D'Artagnan a történet főszereplői, elhatározzák, hogy bármi áron szolgálni fogják imádott királynőjüket, Annát. Richelieu a királynő megbuktatásán dolgozik, de a négy lovaggal nem számol. Kihagyhatatlan szereplők a színdarabból még a félszemű bérenc, Rochefort, a szépséges és ártatlan hölgy, Constance és persze Milady.

A Csillebérci Szabadtéri Színház különleges nyári előadása a Szép Ernő Színház művészeinek közreműködésével!

  Stáblista
Rendező 
Szinovál Gyula 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
1121, Konkoly Thege Miklós út 21. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?