Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HARMÓNIA TÁNCKLUB - 15 ÉVES JUBILEUMI TÁNCGÁLA
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Ifjúsági korosztálynak ajánlják!

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, 15 éves lett a Harmónia Tánc Klub, Kistarcsán.
2015 óta Villámtánc Kulturális, Művészeti, Sport és Tánc Egyesületként működünk.
Egyesületünk tevékenysége január 1-től kibővült, új csoportok, tevékenységek csatlakoztak be, mellyel bővül a tagságunk. A csoportok némelyike már elindult (pl.: Trupp Társulat), azonban nagyon sok művészettel kapcsolatos ember jelentkezése is felmerült
(pl.: énekes, zenész, szobrász, festő stb.). Ha Önök köreiből bárki, bármilyen művészettel kapcsolatos tevékenységet szeretne Egyesületünk körein belül űzni, várjuk jelentkezésüket az Egyesület fő munkatársainál és önkénteseinél.
2017.06.18.-án 11 órától megrendezendő Gálánkon az elmúlt évben tanultakról adunk számvetést illetve a kibővült tevékenységek is némi ízelítőt adnak sokszínű repertoárjukból. Mindenkit nagy szeretettel várunk, Gödöllőre!

Villámtánc Kulturális, Művészeti, Sport és Tánc Egyesület

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?