Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AIEP (IT) BEMUTATJA: TEMPORANEO TEMPOBEAT / KURIOZOOM
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
A TEMPORANEO TEMPOBEAT című előadásban az alkotók a mozgást kiváltó tényezőket vizsgálják.

Az előadóművész bármikor mozgásba lép, ha egy érzést a térnek, a kontextusnak, a környezetnek, a többi táncosnak függvényében gesztussá formál. Rákérdez ezáltal a megszokott cselekvéseinkre, és ugyanakkor törekeszik új fizikai és hangi struktúrák felfedezésére.

A táncosok nemcsak előadóművészei, de szerzői is a megosztott, közös tapasztalatokon nyugvó darabnak. A beat box hangképzési technikáinak és egy sajátos loop-hoz hasonló programnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a hangok rögzítését, felvételét és feldolgozását, a táncosok hozzák létre a zenét, és az olykor improvizatív táncszekvenciákat.

A test és a hang összjátéka egy olyan közösségi mozgó eseménnyé alakul, ahol a hangot egy speciális audio felszerelés, a történések, a hangok és a zajok utaztatják.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?