Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VARGA ÁGI ÉS A TÁTIKA GYEREKKONCERT
Klauzál Gábor Művelődési Központ - Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 122 értékelés alapján
  Leírás
TÁ-TI-KA®Együttes: 12. Születésnapi Nagykoncert

Gyere és Játsszunk zenét! Idén 12 éves a TÁ-TI-KA® Élményközpontú Zenepedagógiai és Fejlesztő Program, amit újra nagykoncerttel ünnepelünk! A műsor rengeteg zenei élményt ígér a tátogni vágyó Apróságoknak, a Nagyobbacskákat pedig örömzenélésre, interaktív hangszeres játékra, táncos-zenés mulatságra invitálja. A koncertre jellemző a változatos hangszerpark, a műfajok vegyítése, a szép magyar szó tisztelete, és a kreatív viszonyulás a pillanathoz. Belépés 0-tól 99 éves korig.

TÁ-TI-KA®: Élmény, Játék, Muzsika!

Varga Ágnes: Az idén 12 éves „TÁ-TI-KA® Élményközpontú Zenepedagógiai Program” alapítója és szakmai vezetője. Előadó, zeneterapeuta, logopédus, gyógypedagógus, az ELTE-BGGYF tanára, a Szent László Kórház Gyermekhematológiai és Őssejttranszplantációs Osztályának zeneterapeutája, az ELTE Neveléstudományi Doktori Iskolájának doktorandusza. Szemléletében a zene élmény- és örömforrás: olyan játék, amibe bárki bekapcsolódhat és mindenkit megérinthet. Mosolyt csaló, énekre fakasztó gyermekműsorai a mindenkori közönségből indulnak ki.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1225, Nagytétényi út. 274-276. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?