Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MONOMARATON - A PILÓTA, AKI ELREPÜLT
Ódry Színpad - Padlás

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 849 értékelés alapján
  Leírás
A Színház- és Filmművészeti Egyetem május 9-én második alkalommal rendezi meg a MONOMARATON-FESZTIVÁL, utolsó éves bábszínész-bábrendező, valamint színművész szakos hallgatóink egyszemélyes produkcióit tekinthetik meg az egész napos program keretében az Ódry Színpadon.

A PILÓTA, AKI ELREPÜLT (12 éven felülieknek)

Adott egy homoksivatag, ahol semmi sincs, csak homok. Adott egy pilóta, aki világgá indult, de nem ért el sehova. Adott egy repülő, ami elromlott. Egyáltalán nem adott egy róka, aki mégis van. Innen, a semmi közepéről kéne újra felszállni, új lendülettel. De ha egyszer a repülőgép elromlott, a tájékozódást segítő csillagok pedig eltűntek az égről? Ki adhat útmutatást? És ha sikerül is elindulni: hová induljon az ember: haza vagy tovább, messze el?

Világgáindulós mese a magányról és a barátságról.

Készült Antoine de Saint-Exupery A kis herceg című regényét felhasználva.

Alkotók:
Dramaturg: Nagy Orsolya
Művészeti munkatársak: Lénárt András és Nánay István
Tervezte, rendezte és játssza: Horváth Márk e.h.
50 perc
Az előadást 12 éven felülieknek ajánljuk!

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Ódry Színpadnál elég, ha bemutatod okostelefonon, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?