Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FESTETT MOSOLY - BOHÓCGÁLA
Szarvasi Vízi Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 21 értékelés alapján
  Leírás
Kacagjanak fesztiváldíjas bohócokon és legyenek jelen a jövő nevettetőinek születésénél! A bohóc a legbátrabb ember a világon. Mer ügyetlen, gyenge, no és őszinte lenni azért, hogy a közönség jól szórakozzon rajta. Persze magunkon is nevetünk, hiszen azokat a tulajdonságainkat nagyítja fel, amelyeket mi magunk elrejteni próbálunk.

A Baross Imre Artistaképző Intézet ősszel clown/bohóc osztályt indít. A gálaműsorban az előkészítő, egyhetes szarvasi táborból a diákjelöltek mellett mestereik is fellépnek: Jim Williams pantomimbohóc az Egyesült Államokból, Anka Wojtkowiak Williams Lengyelországból, a Goodman Boys csoport Izraelből, a PlanSHET ukrán lányformáció, Greifenstein János bohócmester, Filep Viktor és Jónás Zoltán táncművészek valamint a Fővárosi Nagycirkusz zenekara. A Békéscsabai Jókai Színház művészei musical számokkal érkeznek.Sok-sok nevetést ígérünk egy kellemes szarvasi estéhez!

2017 szeptemberétől kétéves, nappali tagozatos bohócképzést indít érettségizett fiatalok számára a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskola. Folyamatosan várják a jelentkezőket!

http://www.biak.hu/erettsegi-utani-szakkepesitesek/artista-bohoc/

Az érdeklődők számára egyhetes tábort szerveznek Szarvason. A műhelymunka egyenértékű a felvételi vizsga első körével, a legjobbak azonnali felvételt is nyerhetnek az iskolába.

A Festett mosoly bohócgála ennek a tábornak lesz a záró eseménye. A műsorban fellépnek a diákok mellett a külföldi vendégtanárok is: Jim Williams pantomimbohóc az Egyesült Államokból, a Goodman Boys csoport Izraelből, a PlanSHET nevű ukrán lányformáció, Greifenstein János bohócmesterség-tanár, a leendő osztály egyik vezetője, Filep Viktor és Jónás Zoltán táncművészek valamint a Fővárosi Nagycirkusz zenekara. Mindezek mellett a Békéscsabai Jókai Színház művészei musical számokkal érkeznek.

Sok-sok nevetést ígérünk tehát egy kellemes szarvasi nyári estéhez!

  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
5540, Petőfi Sándor u. 7-9. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?