Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SOUL SURGE KONCERT - VENDÉG: STONED
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Zárjuk együtt a tavaszi évadot és induljon a nyár egy hatalmas koncerttel!

20:30 Kapunyitás
21:00 Stoned - 100% Rolling Stones
22:00 Soul Surge

Energikus pop/funk/hip-hop, azaz a Soul Surge fergeteges bulijával zárjuk a 2016/2017-es évadot!
Hogyan találtak egymásra a Soul Surge tehetséges fiataljai? Hebry Shaw, dél-afrikai rapper és énekes, három éve beszállt egy jam zenélésbe egy budapesti kocsmában. Sánta Dániel, egy fiatal magyar dobos csatlakozott az imprózáshoz, és ezzel meg is alakult a banda. Rövid időn belül képzett zenészekkel együttest formáltak, a sokféle zenei háttér pedig, amiből érkeznek a Soul Surge dalait is átjárja, legyen az pop vagy hip-hoppal megbolondított funk. Azóta díjat nyertek, kijött első EP-jük, a “Stay Down”, dalaik folyamatosan futnak a rádiókban, de a legjobb mégis élőben látni őket! Árad a színpadról az energia és a kellemesen táncolható pop-funky-hip-hop!

Tagok:
Herby Shaw - Ének
Miklós Kiss - Gitár
Viktor Paczári - Bőgő
Dániel Sánta - Dob
https://www.facebook.com/soulsurge/
***

A Bakelit Multi Art Centerben 100%, hogy gördülnek a kövek, ugyanis a Stoned zenekartól, a Rolling Stones magyarországi helytartójától fog zengeni a Hangár a Soul Surge előtt.

Stones-dalok magas színvonalú előadása és a ‘Rolling Stones érzés’ hű visszaadása mind zeneiségében, mind színpadi megjelenésben! A tribute formáció rendszeresen fellép hazai fesztiválokon és a klubszezon kezdetével sem hagy alább a lendületük. A Rolling Stones-élmény a Bakelitbe költözik!
A csapat célja a Stones-dalok magas színvonalú előadása és a ‘Rolling Stones érzés’ hű visszaadása, mind zeneiségében, mind színpadi megjelenésben.

A Stoned nem klasszikus értelemben vett emlékzenekar: nem is lehet az. A Stones minden korszakából játszanak dalokat, ritkábban játszott csemegéket is, így a műsor nem korlátozódik kizárólag a nagy slágerekre. A Rolling Stones ugyanis ma is aktív, koncertezik és bizonyítják aktualitásukat. Sőt, jobbak, mint valaha! A Stoned tagjainak pedig volt alkalmuk jó néhányszor élőben látni őket.

Tagok:
Szakál Péter – ének, szájharmonika, gitár
Jókay Árpád – gitár, vokál
Gyukity Péter – basszusgitár, vokál
Both Róbert – gitár
Bacsa Gyula – billentyű
Zsiros Csaba – dob

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?