Az Operetthajó előadássorozat közel húsz éves működése és több mint 3500 sikeres előadás lebonyolítása óta megszokott módon idén is az Operaház kiváló énekes, hangszeres és táncművészeiből alakult Operetthajó Társulata nemzetközi műsorával gondoskodik Vendégeink magas színvonalú kulturális szórakoztatásáról. Műsorunkban egyedülálló módon, minden közönségigénynek egy programon belül eleget téve elhangzanak népszerű opera, operett részletek, olasz és spanyol dalok, musicalek (eredeti nyelvű előadásokban!) és bravúros hangszeres szólók, valamint látványos jelmezekben előadott magyar folklór, klasszikus, sztepp, flamenco és hastáncok, amellyel komplett, feledhetetlen élményt nyújtó összművészeti előadást kívánunk Vendégeinknek biztosítani. Újdonság idén, hogy a műsort gyertyafényes, 4 fogásos exkluzív felszolgált vacsorakínálatunk étel és italkínálata mellett élvezhetik kedves Vendégeink, mialatt Budapest esti kivilágított panorámájában gyönyörködhetnek a sétahajóút alatt. Az est két szünetében angol, német, magyar nyelven művészettörténeti városnéző idegenvezetést szolgáltatunk, melyben Budapest épületeinek zenei és művészettörténeti érdekességeit mutatjuk be.
Menü:
Felszolgált menü
4 fogásos
Aperetif
1 pohár pezsgő
Hideg előétel ízelítő
Füstölt libamell szarvasgombás céklalekvárral
Leves
Újházi tyúkhúsleves gazdagon zöldségelve lúdgége tésztával
VAGY
Erdei gomba eszencia gazdagon zöldségelve gombás raviolival
Főétel
Zöldcsirággal töltött jércemell filé kelkáposzta köntösben parmezános rizottóval
VAGY
Konfitált sertéspecsenye hagymás tört burgonyával és sült fokhagymás jus-vel
VAGY
Vegetáriánus:
Zöldséges jázminrizzsel töltött cukkini csőben sütve parmezános rizottóval
Desszert
Somlói pohárkrém karamellizált dióval
Ital:
1 pohár vörös, vagy fehér bor
A menüváltoztatás jogát fenntartjuk!
Operetta Ship Menu 2017
Aperitif
Sparkling wine
Served Menu
4 courses
Cold appetizers
Smoked goose breast fillet with truffled beetrot jam
Soup
Meat soup “Újházi” Style
rich in vegetables and
noodles
OR
Wild mushroom essence with mushroom ravioli
Main course
Chicken breast roulade stuffed with asparagus in kail guise with
chardonnay sauce and
parmesan-risotto
Or
Confited pork roast joint with garlic jus
Roasted mashed potatoes with onion
Or
Vegetarian option
Zucchini stuffed with vegetable jasmine rice with
parmesan risotto
Dessert
Somlói Dumplings
caramellized walnut
+
1 glass of red OR white wine
The rights for changing the menu are reserved!
Helyszín
Budapest, 1051, Vigadó tér 8. kikötő (Petőfi tér)