Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÚDAS MATYI (ZENTHE FERENC SZÍNHÁZ)
Városmajori Szabadtéri Színpad - Városmajori Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fazekas Mihály - Schwajda György: Ludas Matyi mesejáték 1 részben, játékidő: 55 perc

Felismerjük majd Fazekas Mihály legendás történetét, itt is „háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza…”, ám Schwajda György a libák szemszögéből írta meg a cselekményt. Itt minden és mindenki "libából" van, ők változnak néha emberré, amikor a történet ezt megköveteli. A főliba - Galibának hívják - a cselekmény mozgatója, aki számos fordulattal és még több humorral irányítja a mesét, mely kicsiknek is, szüleiknek is mulatságul szolgál. Schwajda György kerettörténetet illesztett Fazekas Mihály Lúdas Matyijához. Vásári forgatagba csöppenünk, ahova éppen megérkezik egy szekér, tele libákkal. Nekik az az ötletük támad, hogy bemutatják Lúdas Matyi történetét. Az „előadásban” Matyinak van egy pösze libája, Galiba, akit megtanít énekelni, táncolni. Csakhogy Matyin kívül senki sem érti a liba szavát, mindenki más csak gágogást hall…

  Stáblista
1. liba / Matyi  
Farkas Zoltán 
2. liba / Döbrögi  
Albert Péter 
Galiba 
Máté Krisztián 
Díszletliba 
Házi Anita 
3. liba / Ispán  
Erdélyi Gábor 
2. árus / Anyóka / Bözse / 2. ács 
Falati Hedvig 
1. árus / 1. ács / 2. hajdú 
Bórbiró András 
1. hajdú  
Kántor Zoltán 
Rendező 
Susán Ferenc 
Rendező 
Molnár Ernő 
Dramaturg 
Sándor Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?