Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GITÁRIMPROVIZÁCIÓ 43. BUDAFOKI-T. TAVASZI FESZTIVÁL
Klauzál Gábor Művelődési Központ - Magdolna Borklub

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 122 értékelés alapján
  Leírás
Luigi Cantelmo gitár improvizációi „Budapest zeneileg és emberileg is inspirál”

Luigi Cantelmo egy dél-olasz tengerparti kisvárostól, Sapriból költözött Budapestre, ahová a szíve és a zenéje hozta. Előtte évekig Rómában élt, itt klasszikus és elektronikus gitárzenét tanult. Rómában koncertezett filharmonikus és könnyűzenei formációkban is, de hamar rájött, hogy a saját útját szeretné járni.

Korábbi önálló szerzeményeit csak virtuálisan, különböző zenei megosztó oldalakon mutatta be a hnagyközönségnek. Közvetlen visszajelzést, pozitív megerősítést először Magyarországon kapott, nem épp szikványos körülmények között. Budapest legforgalmasabb közterein utcazenélt és zenél hetente több alkalommal mind a mai napig. Teljesen elvarázsolja a terek hangulatát. Keze alatt megszelídül a gitár, letisztult dallamai mindenkinél „betalálnak”, képes a legmélyebb emberi érzéseket felébreszteni hallgatóságában, akár ismert melódiákat dolgoz fel, akár saját szerzeményeit szólaltatja meg.

„Tudom, hogy még az elején járok, de rájöttem, hogy ez az én utam és ezt részben Magyarországnak köszönhetem, az itt élő emberek különösen inspirálnak, szavak nélkül is érzem a bátorításukat, támogatásukat.”  - vallja Luigi.
Folyamatos kísérletező magatartásának köszönhetően Luigi zenei stílusát nehéz pontosan meghatározni: megtalálhatóak benne apop, rock, jazz és ambient lounge elemek is.

Zenéje kikapcsol, ellazít, felemel.

Produkciója ékes bizonytéka annak, hogy a mai modern zenei eszközök segítségével bárki egymaga is képes lehet egy teljes, magával ragadó hangzásvilágot kialakítani.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
  Hogy tetszett?