Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HAZUDJ INKÁBB, KEDVESEM!
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Alfonso Paso: Hazudj inkább, kedvesem! - krimi-vígjáték

Alfonso Paso:

Hazudj inkább, kedvesem!

krimi-vígjáték

2017. augusztus 31. (csütörtök) 20.00

Városmajori Szabadtéri Színpad

Színhelyünk Madrid, napjaink Madridja, ahol a Nyugat jólnevelt jóléte egybeolvad a Dél duhaj temperamentumával: a macsóival, akik akkor is kívül-belül matadorok, ha egyébként kettős könyvelők, továbbá forróvérű szenyoritáival, akiknek úgy pereg a nyelvük, akár a kasztanyetta. Csak hát hazugságokat pereg a nyelvük, még csak nem is érdekből vagy pláne gonoszságból: csak mert – jólét ide, temperamentum oda – unatkoznak. A többiek pedig, ha van bennük egy szikrányi jólneveltség – és van –, hát nem hazudtolják meg. Inkább vele tartanak, amíg lehet, és sokáig lehet, egészen addig, hogy a végén már mindenki hazudik mindenkinek. És egész jól elvannak így. Illetve elvolnának, ha a szalon falain túl nem fegyverrel a kézben hazudnának, aminek persze nagyon is igazi következményei szoktak lenni. Nincs ez másképp ezúttal sem. És az sincs másképp, hogy ezúttal is, az összes hazugság végül csak-csak összeáll egyetlen igazsággá, és egyáltalán nem biztos, hogy ettől jobban elleszünk.

Mesejáték arról, hogy miért volna talán okosabb, ha hazudnánk igazmondás helyett; és arról, hogy miért van az, hogy az előbbit mégsem szabad.

A Budaörsi Latinovits Színház előadása.

Julia: Szamosi Zsófia m.v.
Elisa: Bohoczki Sára
Lorenzo: Chován Gábor
Carlos: Marton Róbert m.v.
Juan: Böröndi Bence
Beremés: Bregyán Péter
Rosa: Páder Petra
Rendőr: Keresztény Tamás / Ódor Kristóf

Díszlettervező: Znamenák István
Jelmeztervező: Cselényi Nóra
Fordító: Horváth János
Zene: Zságer Varga Ákos
Súgó: Mészáros Csilla
A rendező munkatársa: Juhász Gabriella

Rendező: Znamenák István

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?