Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KRÚDY FRÖCCS: 43. BUDAFOKI-T. TAVASZI FESZTIVÁL
KLAUZÁL GÁBOR MŰVELŐDÉSI KÖZPONT - Seybold-Garab pince

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 144 értékelés alapján
  Leírás
Krúdy Fröccs – interaktív időutazás sanzonokkal és kuplékkal

Krúdy Gyula a századforduló jellegzetes alakja. Személye megkerülhetetlenül összefonódik a magyar borfogyasztással és borkultúrával. Mi sem árulkodik erről jobban, minthogy a róla elnevezett Krúdy fröccs mítosza a mai napig ott él az emberek fejében. De vajon, hogy született a receptúra? Mi lehet a legendás mester valódi titka?

Előadásunkban korát megelevenítve tér vissza Krúdy Gyula, hogy kimenős cseléd lányok, helyi tintások, és pörgő nyelvű rikkancsok társaságában, szerelme kérésére elárulja titkát a kíváncsi utókornak.

A műsorban örök kedven kuplék és sanzonok hangzanak el, korabeli monológokkal és versekkel karöltve, hogy aztán a jelenetek összessége interaktív módon hívja egy varázslatos időutazásra a közönséget.

A társulatról: „Színházat házhoz”

A Déryné Vándorszíntársulat tagjai fiatal, tehetséges színészek, és zenészek a mai színházi világból. A társulat abszolút a személyes igényekre szabott műsorokat nyújt különböző rendezvényeken, ünnepségeken, vagy akár családi összejöveteleken.

Repertoárjában a sanzonoktól a kuplénkon, operett és musical részleteken át a mai slágerekig mindenféle zenei ízlésnek megfelelő választék megtalálható.

A fellépések különlegessége az élő zene mellett az, hogy interaktív szórakozást nyújtanak azáltal, hogy a számok nem egy színpadon, hanem a közönség előtt, mellett és sorai között hangzanak el. Így színházi élményt teremtve ott is, ahol az ember nem is várná.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1221, Péter Pál utca 39. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?