Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KONSTANTIN KOSTENKO: HITLER AND HITLER
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
A "Hitler es Hitler" egy szürreális farce Konstantin Kostenko kortárs, művei fogadtatását tekintve megosztó drámaíró azonos című drámája alapján, mely elnyerte az elsőnek járó díjat az 1995-os Orosz Drámai Díj versenyében. Ez nem egy klasszikus életrajzi előadás Hitlerről, sokkal inkább művészi reflexiók kollázsa a "Mein Kampf"-ról es Hitler asztalbeszélgetéseiről élénk képzelőerővel és gazdag fantasztikummal vegyítve. Berlinből érkezett színeszek Christian Harting főszereplésével - akit jól ismerünk a Saul fia című Oscar-dijas filmünkben nyújtott alakításáért - és Oliver Micevski macedón rendezővel hoztak létre a Hitler és Hitlert, amely előadás egy másik perspektívát ajánl a már megalapozott helyébe, és egy új, mégis fájdalmasan ismerős portrét rajzol a paranoiás diktátorról. Hitler képe egyetemes és releváns marad a mai politikai kontextusban, s ez teszi a darabot politikai, esztétikai és morális kihívássá napjaink szélsőbaloldali és szélsőjobboldali néppárti, demagóg és tekintélyelvű kormányainak idejében. Az előadás angol nyelvű, magyar felirattal.

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!