Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NÁRAY ERIKA ÉS A BUDAFOK BIG BAND,43. BUDAFOK-T. TAVASZI FESZTIVÁL
Klauzál Gábor Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 147 értékelés alapján
  Leírás
A 43. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztiválon hagyomány szerint az előadók sorát színesíti a Budafok Big Band zenekar, amelynek sztárvendége ezúttal Náray Erika színművész- és énekesnő.

Első próbálkozásra felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, már az egyetem alatt játszott a Vígszínházban, de a Pesti Színházban is szerepet kapott, és a szinkronizálásba szintén hamar belekóstolt. Énekesnőként is kipróbálta magát, 1991-től négy éven át tagja volt a Golden Era nevű jazz zenekarnak, majd a White Chocolates nevű formációban énekelt funky, soul és R&B stílusban. 1996-ban végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Jazz szakán, a szinkronizálás mellett esténként a Vígadóban a Musical Worldben lépett fel.

A Klauzál Ház Bujtor István színpadán a közönséget a jazz világ klasszikusai közé kalauzolja Náray Erika és a Budafok Big Band.

Művészeti vezető: Puskás Csaba

  Szereposztás
Színész 
Náray Erika 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1222, Nagytétényi út. 31-33. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?