Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JUHÁSZ ATTILA JAZZ QUARTET ÉS DON LÁZI-OLASZ ZENÉS BOREST
Klauzál Gábor Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 121 értékelés alapján
  Leírás
*Bona Sera Senorina, Just a Gigolo, Volare, Angelina* Juhász Attila Jazz Quartet és Don Lázi koncertje -Olasz slágerek- Juhász Attila Jazz Quartet vendége Don Lázi

Don Lázit – hivatalos nevén Lázár Istvánt – Louis Prima magyar hangjaként is emlegetik. Művésznevét zenésztársaitól kapta, a The Godfather c. film Don Corleonéjához hasonlítják, mivel az olasz swing dallamának leghitelesebb megszólaltatója. Ez a műfaj a jazz legszórakoztatóbb zenei irányzata: a swing és jump stílus. Magyarországon egyedülálló hangszeres virtuozitással és humorral fűszerezett műsorán az igényes zenekedvelők és a táncos lábú vendégek is jól szórakozhatnak.

Élő hangszeres koncerten Louis Prima legismertebb számait szólaltatja meg, mint pl. a Bona Sera Senorina, Just a Gigolo, Volare, Angelina, stb. A műfajt az évek során tovább újította, feldolgozásai, hangszerelései és egyedi előadásmódja koncerteken, rendezvényeken vidám és fergeteges hangulatot teremt, ahol a hallgatóság vele énekelhet és akár táncra is perdülhet.

Jegyár: 2.300 Ft/fő
Kedvezményes jegy: 2.000 Ft/fő (aki a napközbeni "Itália Budafokon" rendezvényen részt vett.

A zenés borestre a belépő tartalmazza az olasz borkóstolót és a programon való részvételt, valamint az olasz ízelítő falatokat.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1222, Nagytétényi út. 31-33. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?