Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BOR ETIKETT-A BORKÓSTOLÁS ILLEMTANA
Klauzál Gábor Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(10.0 / 10) - 1 értékelés alapján
  Leírás
A magyar borkultúráról, a borkóstolás illemtanáról Mátyus Imre, a Soós István Borászati Szakképző Iskola oktatásvezetője mesél.

Többek között megtudhatjuk: Milyen alkalomhoz milyen bor illik? Milyen ételhez milyen bort fogyasszunk? Milyen hőmérsékletű bort igyunk? Hogyan tároljuk a bort? Hogyan töltsük ki a bort, hogy kínáljuk? Milyen pohárba milyen bor való? Hogy fogjuk a poharat? Meddig töltsük? Hogyan kóstoljunk bort? Miről ismerjük fel a jó bort? Mire figyeljünk? Mit lássunk a pohárban? Milyen illatokat érzünk? Milyen aromát ízlelünk? Mik a borfajták alapvető különbségei?
Szokásokról, praktikákról is hallhatunk.

A belépődíj a borászati iskola 4 borából álló borkóstoló díját is tartalmazza.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1222, Nagytétényi út. 31-33. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?