Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZENTIVÁNÉJI ÁLOM
Karinthy Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 3895 értékelés alapján
  Leírás
William Shakespeare: Szentivánéji álom Arany János fordítása alapján a Javne Színház előadásában

Egy varázserejű virág, vagy talán csak a tavasz – mindenkit megbolondít. Négy fiatal a szerelmet keresi május ünnepén az erdőben, de talán nem ott, ahol kellene. Tévelyegnek, elvesztik, majd újra megtalálják  egymást. Esküvőre készülnek, de nem csak ők, hanem a királyi pár is. A szálak összekuszálódnak – de nem csupán az embereknél; a tündérek sem mentesek a féltékenységtől, cívódástól. Reggelre kitisztul minden. Álmodtak ezen az éjszakán, vagy mindez valóság volt?

A választ a Javne Színház gyerekszínészei szeretnék megadni május 29-én!

Szereplők:

Theseus-Ben-Yami Jotám   Hippolita-Czakó Blanka   Egéus-Nyíri Dávid   Lysander-Székely Sebastian   Hermia-Horgas Johanna   Demetrius-Lakatos Dániel   Heléna-Haiman Helga   Vackor-Rácz Eszter   Zuboly-Takáts Márk   Dudás-Rácz Lili   Gyalu-Ruszkai Szonja   Ösztövér-Horgas Johanna   Orrondi-Nyíri Dávid   Oberon-Ben-Yami Jotám   Titánia-Czakó Blanka   Robin-Ruszkai Szonja   Tündérek-Weinek Liza, Marodi Audry, Trencsényi Márk, Bodrogi Bodza   Zenei konzultáns-Incze Zsóka   Koreográfia-Veres Szandra   A rendező munkatársa-Horgas Johanna   Rendező -Balla Margit  
  Stáblista
Rendező 
Balla Margit 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1115 Budapest, Bartók Béla út 130. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!