Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OTRA DANZA: POLVO/DUST (ES)
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Az Otra Danza az a platform, amely a tánc iránti szenvedélyből született, és azóta is ez az odaadás határozza meg létezését.

Mint a csend énekese vagy ómene, egy gyenge fénysávból előbukkan a kéz, az arc, a kar mozdulata, amely egy emelkedett repülés liturgiájához tartozik, egy ünnephez: a világ most ebbe a térbe tömörül, ahol a testek válnak az ég bensőséges imájává, ahol a lélegzés elcsitulása hallatszik - és benne az élet megáll, majd másik születik újjá, magasabban, szabadabban, tisztábban.

Az Otra Danza olyan, mint egy nyilvános kukucskáló, aminek az a célja, hogy megmutassa az emberek test iráni lelkesedését mint az alkotás alapanyagát, valamint a gondolatok és ötletek megosztásának a vágyát. Mindezeknek pedig a tánc légiessége és illékonysága a gyökere. Az Otra Danza a művészek interdiszciplináris munkáit ötvözi, kiemelve az érték és az új táncformák megtalálásának a fontosságát. A közös elképzelések működtetik ezt a csoport.2000 és 2006 között Asun Noales a Patas Arriba társulat társrendezője volt. 2007-ben pedig megalapította az OTRA DANZA társulatot. Azóta több előadásukkal díjat nyertek: mint például a Tierra (Legjobb Táncelőadás-díj 2009), a BACK (Legjobb Táncelőadás és Legjobb Koreográfia Rendezés-díj 2010), vagy a Valencia Előadóművészet-díjat, és még sorolhatnánk.

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?