Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
Már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-tól vehetsz nálunk jegyeket féláron. Próbáld ki most!

AZ ÉLETNEK TANULUNK – NÉPTÁNC VIZSGAMŰSOR
MÜPA - Müpa – Fesztivál Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1171 értékelés alapján
  Leírás
Az életnek tanulunk - néptánc vizsgaműsor Magyar Táncművészeti Egyetem

Autentikus néptánc és kortárs alkotások. Játék és komolyság. Kész koreográfiák és improvizáció. Ez mind a koncertvizsga. A műsor első részében a mai koreográfiák kerülnek előtérbe, bemutatva, hogy a diplomázó évfolyam tagjainak felkészültsége milyen sokrétű – bármilyen együttesben megállják majd a helyüket. A szünet után a magyar néptánc kerül a középpontba. Ezt „beszélik” táncos anyanyelvként ezek a fiatalok a 21. században is. A műsor a végzős hallgatók tehetségén túl az őket tanító oktatói kar személyre szabott tehetség-bontakoztató odafigyelését is dicséri.

 

A végzős évfolyam tagjai:

Balogh Kata Sára, Gács Kitti, Gyetvai Júlia, Keszthelyi Zsófia, Paksa Eleonóra, Palánki Réka, Sileo Szeréna, Szabó Mercédesz, Szilágyi Zita, Tóth Fanni Fruzsina, Wallinger Ágnes, Horváth József, Kele Kristóf, Kovács Márk Jenő, Opiczer Márton, Östör Ákos, Patócs Donát, Péntek Dominik, Sáfrán Balázs, Szabó Zsombor, Vizeli Dániel

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron.
  Cím
  Hogy tetszett?