Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CANARRO ÉS TCHA LIMBERGER - MAGYAR GIPSY SWING KONCERT
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(8.8 / 10) - 9 értékelés alapján
  Leírás
A Canarro magával ragadó zenéje a tradicionális gipsy jazz, másnéven a manouche swing köré épül. Különlegességük a Django Reinhardt által méltán elhíresült stílus és a békebeli magyar jazz ötvözete. Zenéjük a különböző zenei tradíciók és a jazz találkozása. 2015-ben a Sziget Fesztivál, valamint a televízióban közvetített Prima Primissima Díjátadó Gála meghívott fellépője is volt.

A tagok egyedüliként képviselik Magyarországon ezt a műfajt, izgalams zenei utazásban varázsolják elénk a 20-as 30-as évek swing és jazz zenéjét dinamikus, improvizatív és felemelő dallamokon keresztül.

A Canarro együttes 2016-ban állt először színpadra a csodálatos, vak zenésszel, a belga Tcha Limbergerrel. A magyarul is kiválóan beszélő, cigány származású zenész évről évre Európa legnagyobb jazz-, szintó-és világzenei fesztiváljainak kiemelt vendége. Számos hangszeren (főként gitár és hegedű) és rengeteg stílusban muzsikál, többek között a manouche swing, jazz, balkán, görög, román, magyar népzene műfajaiban.
A Városmajori Szabadtéri Színpadon megvalósuló Canarro koncerten az együttes tagjai a Kovács Zoltán jazz trió zenészeivel és Tcha Limbergerrel lép fel egy különleges formációban, mely a jazz, a cigány zene és a népzene különleges ötvözetét teremti meg a budai színpadon.

A zenekar tagjai:

Szakál Tamás, hegedű
Jakab Viktor, gitár
Sidoó Attila, gitár
Soós Márton, bőgő
Kovács Zoltán, zongora
Cseh Balázs, dob

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Hogy tetszett?